Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szekich
üzenetére
ha nem amazon az elado, es nem is amazon raktarbol jon, akkor tuti 2 csomagot kapsz, de egyebkent is szokasa az amazonnak kulon feladni a termekeket,
A masik meg hogy figyelni kell, mert en is rendeltem mar termeket, aminel nem volt feltuntetve hogy kinabol jon, majd megvamoltak, megreklamaltam tarsitva egy 1*-os ertekelessel, es az elado visszautalta a vamot, es a kezelesi koltseget. -
2TB samsung 980 pro jó áron van spanyoloknál. Már akinek megér 300Eurot 😁
-
válasz
sajti_pajti
üzenetére
-
válasz
kalozhun100
üzenetére
Többször próbáltál valamit beaktiválni gondolom. Nekem úgy tűnik mintha bankszámlaszámot adtál volna meg, mert akkor jön pár filléres átutalás valami kóddal a közleményben, amit vissza kell írni az amazon felületén, ezzel igazolva hogy tied a bankszámla.
Csak nagyon homályosan emlékszem erre, mert nem most kellett ilyet csinálnom. -
-
válasz
Executioner
üzenetére
Ez sajnos nem teljesen igaz. Magyarorszagra rendelve csak a premium szallitashoz van tracking. Ausztriaba rendelve eddig nekem mindenre volt, es meg mindig van ingyenes szallitas.
-
amazon.de feltolto es ajandekkartya akciok:
80EUR feltolteshez ajandek 8EUR
30EUR ajandekkartyahoz 5EUR ajandek (a kartyat magadnak is be tudod valtani)Nem biztos hogy mindenkinek elerhetok, es a kedvezmenyek is csak a kozvetlenul amazon.de altal arult dolgokra valthatok be. Egy probat meger annak aki amugy is vasarolna

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest