Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sabee80
üzenetére
Fire-nél szerintem az előbb leírtak miatt lehet, a többi árunál meg az dönt mennyire szállítható. De ez csak feltételezés. Ha nagyon kell valami, akkor érdemes végignézni az összes Amazonon. Pl volt, hogy egy hajszárítót csak francia Amazonról tudtam megrendelni, a dobozán pedig látszott hogy Németországból jött. Talán nem kattintották be Magyarországot a német oldalon...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sabee80
üzenetére
Próbáld meg amazon.com-ról. Fire-t szerintem németektől nem lehet rendelni. Lehet .com-ról sem engedi mivel Fire-hez kellenek Amazon szolgáltatásai, ami meg nem elérhető Magyarországról, szóval nem lenne értelme eladniuk magyar vevőknek.
donjohnson: teljesen normális. Ha gyors postával kérted volna akkor természetesen nem várakoztatnának meg 1 napig. De most őrültek háza van náluk (black friday week), szóval nem véletlenül nem kezdtek még hozzá.
Lemondhatod, majd újra rendelheted, de lehet azzal sem lennél előbbre, mert a várósor végére kerülnél vele megint.RexpecT: szerintem sima postával jön a tied, nem DHL-el. Vagy expressz küldeményként kérted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest