-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ez nem probléma, átveszik, max legyen előre kitöltve a POSTVOLLMACHT és legyen feltöltve a fiókra
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amazon az eladó vagy fulfilled by Amazon?
Simán lehet hogy rosszul rögzítették a termékek helyét a polcon. Aki meg a rendelésedet szedi össze fogalma nincs róla milyen termék kell neked, csak odamegy a polchoz és leszedi arról a helyről ahonnan le kell szednie. (vagy a robot viszi oda neki a polcot eleve) -
8zabi
őstag
Visszaküldtem az eredeti, másik típust tartalmazó csomagot GLS-sel.
Pár órával később jött az Amazon.it-től az eredeti rendelés cseréje, ami ismét a post.at - ExpressOne útvonalon jött, mint az előző.
Ez sem az a termék volt amit rendeltem, Elac Debut C6.2 helyett először C5.2-t kaptam, most meg A4.2-t.
Át sem vettem...
Ez már méretben is csak fele az eredeti rendelésnek, súlyban és méretben is... Egyszerűen hihetetlen az egész.
Szerintem valahol valaki kicseréli az árut, mert feladáskor még 13 kiló, 70 cm hosszúság szerepel a post.at oldalán is, a kézbesített csomag pedig durván 6 kiló és 40 centi...
Az ExpressOne oldalán is a jó súly adat van feltüntetve... de én már mást kapok..Ötlet valakinek ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged