- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
somnia
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem nem azt kérdezte, hogy mi lesz Július 1-től, hanem hogy mi van most.
Márpedig most az van amit írtam és nem tudom miért de te töröltél.Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2021. február: 37,31 €-ig, 45,25 USD-ig, 58,52 AUD-ig, 57,45 CAD-ig, 33,05 £-ig és 40,21 CHF-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest