Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bármi lehet a karácsonyi nagy hajtásban. Én bemennék a helyedben és megkérném nézzék meg van-e valami a nevedre levél és csomag részen is.
GoldhandRent: egyébként ez a dolog (nincs TN) nem szokott gondot okozni év közben. Hozza mindig rendesen a futár, ha nem fér be a táskájába vagy ilyenek, akkor értesítőt hagy.
Viszont akkor panasszal élhetsz, ha nem hagynak értesítőt. Ilyenkor általában előveszik a kézbesítőt, ha több panasz érkezik rá, akkor gondban lesz...Predator2: Pár kattintás az egész: [kép]
-
GoldhandRent
őstag
[SZERK: bocsi, hogy hosszura sikeredett]
Én az utóbbi időben nagyon rossz véleménnyel vagyok a Magyar Postáról. Egy rejtett kamerás felvétel szerint túlterheltség miatt csak az értesítőket viszik ki, azokat dobják be. Nekem pl két kínai rendelésnél volt, hogy (HÁLA ÉGNEK VOLT TN!!!!
) nem dobtak be értesítőt...holott a csomag már a postán dekkolt, arra várva, hogy majd én a fizetett szolgáltatás dacára időmet és energiámat arra áldozom, hogy elmegyek a csomagomért. Szóval írtam egy mail-t hogy ilyenkor egyébként mi van ? Mármint értesítő nincs, de a csomagom meg ott vár a postán. Egy ismerőstől azt hallottam, hogy külföldön (vagy itthon?) az a módi, hogy direkt nem adják le a csomagot ÉS az értesítőt sem, és szépen hazaviszik maguknak a holmit. A vásárló értetlenkedik, hogy miért nem jött meg a rendelése 3 hónap alatt, ír az eladónak, akik nagyon sajnálva küldenek egy újat.
Szóval. megkérdeztem, hogy mi van azokkal a csomagokkal, amik TN nélkül vannak, benyúlják őket ?
Válaszuk: Ha a küldemény nem rendelkezik postai azonosítószámmal, akkor a Magyar Posta azt nyilvántartás nélkül kezeli, és címhelyen a levélszekrénybe kézbesíti, ha mérete miatt ez nem lehetséges, akkor értesítő hátrahagyása mellett lerakják a helyi postán, megérkezéséről ott érdeklődhet.Amennyiben nem kapott értesítőt és a személyes érdeklődés sem eredményes javasoljuk, hogy a küldemény feladója a küldemény felvételében érdekelt szolgáltatónál indítsa el a küldemény hivatalos kerestetését.
Ez nálam már a második eset volt 1 hónapon belül, hogy nincs értesítő, de menjek a csomagért. Az elsőnél még írtam egy szép levelet, aminek hatására újra küldték.. a csomagot, nem az értesítőt...
Másodszorra is írtam, másnap egyből jött az értesítő (postás hétfőnként jár erre, és kedden bekerült egy értesítő...
persze se dátum, se semmi. )Lehet kéne írni amazonnak, hogy adunk 2 eurót, vagy tudom is én, de mindenképpen TN-el küldjék, mert benyúlják kedves honfitársaink a csomagot.
Vagy ha nagyon nem akar megjönni a csomi, menj el a helyi postára (haha, azért fizettél, nem ?
) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze se dátum, se semmi. )
) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...