Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem mindent UK-ból küld amazon.co.uk. Van amit Franciaországból és van Németországból érkező csomag is. A tied németektől jön ezek szerint.
"Azt sem tudom kinek kéne írni infóért, mert Amazon-nal felvettem a kapcsolatot"
Mindent megtettél, majd december végén reklamálj náluk ismét. Gondolom már nem reagálnak az első panaszra mivel nagyon sokan panaszkodtak Magyarországról. De biztos lehetsz benne, ha 28-ig nem érkezik meg, akkor kompenzálni fognak téged.
-
Beni2360
félisten
Az a helyzet szerintem, hogy a Royal Mail -Királyi posta németbe szállít és a DHL postával van szerződése akinek van nálunk lerakata. Majd itten átadják MPL-ne.
Futár szolgálatnál nálam Royal Mail-DHL expressz volt és hétfőn postázott telcsi szerdán délben kezembe volt.
Én sem kaptam nyomkövetést a 108 € cuchoz, én is csodálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest