Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
numera007
tag
Ha jól veszem ki, próbálták levenni az összeget de nem volt rajta neked lóvé. Szerintem, írni kell nekik, hogy most fizetnél, van erre hely ahol megteheted, ekkor ki kell tölteni egy űrlapot, és akkor vonják.
Nálam is volt, írtam, is, hogy a postán elkeveredett a cuccom, jeleztem nekik, azonnal refundoltak, szó nélkül. Majd megjött amit rendeltem, ekkor megint jeleztem nekik, hogy megtartanám a terméket és kifizetném újra. Ekkor kaptam 33% kedvezményt, "mert jó fej voltam", kitöltöttem az űrlapot, és ezzel engedélyeztem hogy újra levonják a kártyámról a pénzt. Hiszti nélkül, kommunikálva velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest