Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
numera007
tag
-
numera007
tag
Ha jól veszem ki, próbálták levenni az összeget de nem volt rajta neked lóvé. Szerintem, írni kell nekik, hogy most fizetnél, van erre hely ahol megteheted, ekkor ki kell tölteni egy űrlapot, és akkor vonják.
Nálam is volt, írtam, is, hogy a postán elkeveredett a cuccom, jeleztem nekik, azonnal refundoltak, szó nélkül. Majd megjött amit rendeltem, ekkor megint jeleztem nekik, hogy megtartanám a terméket és kifizetném újra. Ekkor kaptam 33% kedvezményt, "mert jó fej voltam", kitöltöttem az űrlapot, és ezzel engedélyeztem hogy újra levonják a kártyámról a pénzt. Hiszti nélkül, kommunikálva velük.
-
numera007
tag
Én most fél év alatt 8 rendelést adtam le az amazon.com -nak. Teljes elégedettség, vásárló barát kiszolgálás, és ügyfélszolgálat.
Kicsit kéne söprögetni a saját háza táján is akinek gondja van. Hogy is mondják: kettőn áll a vásár? -
numera007
tag
Na kérem ez a kiszolgálás. Volt egy hibás termékem az amazontól (elromlott 2 hónap után) írtam nekik, küldtem egy videót, elfogadták a reklamációt, és 10 nap alatt megjött a csere termék, a rossz meg mehet a kukába (USB 10 portos töltő 30USD). Igaz nem Magyarországra szállították, hanem a világ másik végére, de maximálisan elégedett vagyok. Nem egy magyar webshop az biztos.

-
numera007
tag
Üdv! A következő történt. Tavaly novemberben vettem egy USB töltőt az amcsi amazonon. Kiszállították, minden happy volt, egészen január 23.-ig, amikor is a töltő bekrepált. Nem volt olcsó, ráadásul egy év garit adott a cég rá (ez külső beszállítós volt, nem maga az amazon). Írtam nekik (az amazonon keresztül), nagyon kedvesen azonnal válaszoltak (uszkve 11 órás időeltolódást figyelembe véve). Kért egy videót róla, megcsináltam, és azonnal ígéretet kaptam, hogy ASAP újra küldi (Priority Mail®).
Másnap 25.-én USPS "print label" volt a kapott tracknumber alapján, és 26.-án "Pre Shippment" infó. ÉS AZÓTA síri csend.
Az eladó nem válaszol, a posta nem mozdul. Ennyi idő után azért kéne valaminek történni. Mit tegyek, meddig várjak? -
numera007
tag
Segítség kéne. Vettem az amcsi amazonon egy terméket. Nem érkezett meg időben így reklamáció után refundolták a vételárat. Most viszont majd 20 nappal utána befutott. Tudtok adni egy amcsi amazon emailt, ahol ezt jelezni tudom. Úgyis megtudják, hogy megjött nem is akarok ezzel szórakozni, mivel aláírós a cucc.
-
numera007
tag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Mivel éppen most vettem egy baseball sapkát az amcsiktól és amcsi címre rendeltem, az ára 10 dolcsi volt, mivel mást is vettem így 35 dolcsi felett a szállítás ingyé volt. Megnéztem ugyanezt a sapkát a német amazonon, és csak az ára volt 23 EUR+szállítás magyarokhoz.
-
numera007
tag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Ez ugye az amazon.com-ra igaz, de a .de és .uk-ra nem, mert ott mivel EU-s nincs se áfa se vám, de van szállítási költség, meg drágaság.
-
numera007
tag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Én eddig az amazonról két módon vásároltam, vagy olyan helyen voltam, ahova vám és szállítási költség mentes volt a termékük (pl az USA-ban), vagy olyan akcióban vettem (pl. a Kindle-t egy ideig úgy adták) hogy az amazon fizette a VÁM-ot meg a szállítást Magyarországra.
De otthonról soha nem vettem semmit, mert vagy a szállítás nagyon drága, vagy a vám és áfa-ba futhatsz bele, ugye az értékhatárba a szállítási költség is benne van.
-
numera007
tag
Én az amazon US-en vásároltam tegnap és 289-en váltotta az USD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest