Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Kb egy hónapra jön ki a szállítás, viszont tegnap kaptam egy kedves levelet:
Hello,
We're contacting you about order #xxxxxxxxxx. Unfortunately, we're unable to deliver your order. We're sorry for any inconvenience this causes.
To ensure you receive your item(s) as soon as possible, we've created a new order (#xxxxyyyy) which will be shipped to the same destination, at no additional charge to you. You should receive confirmation of this shipment soon.
There's no need to worry about your original shipment -- we've contacted the carrier and they should be returning it to us instead of delivering it to you. If, however, you should receive a duplicate shipment, please visit http://www.amazon.com/returns to print a postage-paid mailing label to return the extra shipment at our expense.
We hope to see you again soon.
Namost, az új rendelés $0.00-val szerepel a rendeléseimnél, a payment method pedig GiftCard.
Ha a vámon megfogják ($24,60), akkor mit fognak szólni a $0,00-ás számlámhoz? Az eredetit is beküldhetem, kérdés, hogy elfogadják-e rá?Remélem azért az eredeti csomag is megjön, tele aranyrúddal

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazon Kindle
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- VR topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest