Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
no, leírom a tapasztalatokat másoknak is: radi8tor ph!órumtárs javaslatára indítottam (volna) egy chat beszélgetést az amazonnal, de hiába írta az oldal, hogy elérhető a chat, mindig hibára futott (több böngészőben és pár óra elteltével is) és így inkább írtam mailt nekik. szerencsére viszonylag hamar válaszoltak is: a szóban forgó cipőt, amit az amazon értékesít, 30 napon belül ingyen visszaküldhetem, ha pl. mérteproblémák adódnának.
a cipőt meg is rendeltem, de ránézve a rendelésre nem szerepel a telefonszámom, csak a címem, pedig meg van adva eredetileg. utoljára vagy 3 éve rendeltem az amazonról és akkor is ez a volt a probléma: nem szerepelt a telefonszámom a csomagon, így a futár sem tudott volna felhívni. már nem emlékszem pontosan, hogy hogy sikerült megoldanom, de asszem a futárszolgálattal vettem fel nagyon nagy nehezen a kapcsolatot és úgy sikerült megoldani az átvételt (anno a munkahelyre rendeltem, aztán állhatott volna ott a futár a világ végéig, mert egy egész campusról volt szó).
namármost, hogy tudom én ezt most elkerülni? írjak az amazonnak, hogy ugyan tegyék már rá a csomagra a mobilszámom? vagy nektek nem volt ilyen tapasztalat? nem járt itt más is így?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SnowRunner
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Jogász topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest