Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Home/Nest
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Remélhetőleg a UPS probléma megoldódik a jövőben, mert elvileg az Amazon szerződést bontott velük (hogy csak a USA-ban, vagy globálisan, nem tudom sajnos).
Nálam simán berakta a futár, hogy nem tudta átadni, így leadta csomagponton. Csomagponton kiderült, hogy még nem adta le, de felhívja a futárt... Aznap 1 körül tudtam érte visszamenni, hogy nagy nehezen megkapjam a terméket. -
Jester01
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
In case you still wish to reorder the items please go ahead and place a new order and let us know the order we'll refund the shipping cost when the item deliver to you let us know.
Further we have taken this as a feedback for the carriers and we would work upon it internally so that customer like you do not have to such issues again in future.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest