Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én szoktam figyelni, hogy elsősorban Magyaroktól vegyek, sőt arra is, hogy a szűkebb hazámból, Szabolcsi áruból veszek inkább, pár forinton nem szoktam vacakolni. Inkább megyek a Magyarok által üzemeltetett pékségbe, még ha drágább is, nem a Szerbek által üzemeltetett olcsóbb pékségbe. Inkább megyek a CBA-ba, ha van ott amit keresek, mint a Lidl-be. De inkább a Lidl-be (német), mint az Amazon (amerikai anyacég), de inkább az Amazon, mint Csájna. De amikor már 10%-kal, netán 50-100%-kal drágább valami, akkor viszont a pénztárcám mutatja az irányt
Ez az Amazonos rendelés is onnan jött, hogy a villanyborotvám fejét kell cserélni. Amíg itthon 15000 alatt nem úszom meg (másfél éve még 10000 Ft volt
), addig Amazonról ez szállítási költséggel együtt olcsóbban jön ki. Ekkor a bestbuy topikban olvastam, hogy akciózzák a Sandisk microsd-ket, vettem is egy adaggal abból is, meg még borotválkozás utáni arckrémet (ez is olcsóbb mint a kínaiaknál), meg borotva tisztító sprayt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Tanuljunk angolul!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC i7 10700K RTX 3090 24GB 32GB 3600MHz 1TB NVME 1TB HDD
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az Amazonos rendelés is onnan jött, hogy a villanyborotvám fejét kell cserélni. Amíg itthon 15000 alatt nem úszom meg (másfél éve még 10000 Ft volt
), addig Amazonról ez szállítási költséggel együtt olcsóbban jön ki. Ekkor a bestbuy topikban olvastam, hogy akciózzák a Sandisk microsd-ket, vettem is egy adaggal abból is, meg még borotválkozás utáni arckrémet (ez is olcsóbb mint a kínaiaknál), meg borotva tisztító sprayt.