Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Kétféle cím van: szállítási és számlázási.
Számlázásinak beírod a hivatalos lakhelyedet (ez esetben Mon gondolom), szállításinak, pedig ahol laksz.
Amennyiben lakásban laksz, akkor a névhez a kapucsengőn nevő nevet tüntesd fel (értelemszerűen a lakcím is az legyen). Ha hotelban, akkor a megrendelő a te neved, a cím pedig a hotel címe pl. Ez esetben a portáról felcsörögnek hozzád, vagy otthagyják a portán a csomagot.Minden esetben kell aláírás. Tehát az átvevőnek alá kell írnia (és bediktálnia a futárnak a nevét (mármint nem a futár nevét kell bediktálni
)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).Azt is lehet, hogy baráthoz rendeled meg, és ő veszi át.
Legalábbis DHLnél így megy, nem tudok UKben ki szállít, de gondolom ugyanúgy ők

Múltkor rendeltem valamit a saját nevemre és lakcímemre (de a kapucsengőn nem az én nevem van), és kétszer sem jött meg a küldemény 1,5 hét után. Utána a számlázási cím a hivatalos lakcímem lett, a kiszállítási pedig az, ahol lakom, de a lakótársam nevével (akinek a neve a kapucsengőn is szerepel). Így már két nap alatt megjött a csomi, amit én vettem át a nevem bediktálásával és az aláírásommal (de aki lement a csengő hangjára valójában bárki átvehette volna
De arrafele néha valamivel több a tisztesség
)(#291) ldave
Eszméletlenül gyorsan és jól működik mint a DHL, mind az Amazon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).
)