- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobolit
aktív tag
Sziasztok!
Minden IR eszközömet Harmonyval, ill. Alexával vezérlek. Egyedül a redőny és a vászon RF, ezért vettem egy Broadlink RM Pro+-t.. Gmail-es címmel regeltem, hozzáadtam a két eszközt, betanítottam, szépen vezérli a dolgokat.
De amikor Alexához adnám hozzá a Broadlink skill-t, mindig Internal error-t kapok. Gugli sem igazán segített.
Van valakinek ötlete?
Köszönöm! -
Bobolit
aktív tag
Sziasztok!
Próbálom beleásni magam az Echo + Harmony HUB kombinációba, de vannak még homályos részek.
Addig tiszta, hogy megfelelő konfig után, az 'Alexa, turn on Watch TV' elvileg elindítaná a Watch TV aktivitást és bekapcsolná a megfelelő eszközöket. De utána aktivitáson belül is használható a dolog?
Mondok egy példát: van egy Watch Movies aktivitásom, amiben szerepel egy médialejátszó. Annak van mondjuk egy Info gombja, ami kiírja a film adatait lejátszás közben. Ezt is ki tudom íratni Alexával? Ill. van egy, a Harmony piros gombjára programozott dolog, ami az erősítő Display gombját váltja ki. Ez is megoldható hangvezérléssel?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest