- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360 #6717 üzenetére
Jah, ez lehetséges, DPD szállít most (régen Express One meg MPL volt csak). Bár jóideje kifizetem előre, mert tudom, hogy probléma esetén úgyis visszautalják szinte azonnal, úgyhogy nem szoktam ezen problémázni.
Persze, ha valakinek csak KP-ja van, akkor szívás, én szinte egyáltalán nem használok már, csak, ha muszáj.
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360 #6267 üzenetére
Szerintem ilyenkor a kártyatársaságnál csinálnak chargebacket és a bank oda teszi, ahova kell.
Nem hívom őket emiatt, mert visszajött a pénz, csak furcsálltam, hogy az Alza rendszere kéri a számlaszámot.
Azt tippelem, hogy a chargebacknek van egy határideje, illetve garanciánál is lehet pénzvisszatérítés (ha nem tujdák cserélni/javítani). Ilyenkor a chargeback időkorlátja gondolom már lejár (bár nincs pontos infom), ebben az esetben pedig valóban csak visszautalni tudnak valahova, de kártyás fizetésnél nem tudják a számlaszámot mögötte.
-
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
Beni2360 #5833 üzenetére
Adok linket, tudtommal az alzánál közvetlen az alzától vásárolsz, nem kereskedőktől.
GILLETTE Skinguard Sensitive 200 ml
GILLETTE Fusion ProGlide 12 dbEmag-on jártam úgy, hogy a fent borotvagélt akartam megvenni, de a edigital volt az eladó és hozzászámolt a megrendeléshez + szállítást, mondom kösz nem kell, megveszem az Alzától..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest