- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
A snidlinges sajt jő választás szerintetek?
-
Szabtom
senior tag
Én nem vettem észre ilyesmit, amíg a régi BIOSt használtam. Mindenesetre a friss jobb!
-
rog
addikt
Bővebben: link
a károsodásról volt egy jó videó valamelyik hardware oldalon. ott levették a hűtőt a p4-ről az ahogy melegedett egyre jobban lassult. a végén meg jól leállt. amikor visszarakták a hűtést újból elindult szépen.. -
zsolt501
nagyúr
-
Szabtom
senior tag
Na, hogy összejöttünk itt IS7-E tulajok!
-
zsolt501
nagyúr
hivatalosan 65 fok a max üzemi hőmérséklete e fölött már árosodik a proci szóval nem lessz hosszú életű a másik hogy tűkör sima a felűletén húzd végig a körmöd ésha akad akkor nem tűkrör vagy ne a körmöd hanem egy papir lapot enyhén olyan a felűlete mnt 1 köröm reszelőnek. ez saját tapasztalat mivel 5 db ilyen hűtö van a környezetemben és mindet polírozni kellett.
-
zsolt501
nagyúr
Semmi paszta nincs a hűtő és a proci között
Hát fúra emberek vannak, mivel a Zalman felűlete elég reszelős és ezmiatt elég sok a levegő a proci és a hűtő között csoda hogy így is valamit hűt.
Mindenesetre egy biztoshogy tegyél pasztát de a grafitot nem javaslom ha a szikrázást el akarod kerűlni, először is javaslom a zalman felpolírozását már az is sokat jalantutánna én fogtam és galvanikus uton felvittem rá egy ezűst réteget netuddmeg mit javított rajtanagyon meglepődtem az eredményeken most a 2.6 os procit 28-34 fok között tartja a szoba hőmérsékletétől fűggően fúl terhelés esetén a 40-45 fokot tartja stabilan szóval elég sokat jelent a polírozás és az ezűstözés a látványrol nem is beszélve.
-
Goose-T
veterán
Na, senki nem találkozott még grafitos zsírral?
-
Goose-T
veterán
UP.....
-
Goose-T
veterán
Hi! Nem akartam új topikot nyitni ezzel a pitiáner problémával. Nos: van nekem grafitos zsírom, valaki találkozott már ilyennel? Weller pákákhoz lehet venni, a zsír márkája is Weller. Lusta vagyok a gyárban lemenni a sorra hővezető pasztáért, ezért arra gondoltam, hogy ezt használom helyette. Ha ultravékonyan kenem fel a procira, akkor vajon szétfolyik? Állítólag a grafitnak nagyon jók a hővezető tulajdonságai.
-
dabadab
titán
Tesztelik oket, es nemelyik total kamu (ezust helyett aluminiummal): Bővebben: link
[Szerkesztve] -
dark bit
tag
egyéb kérdés?
Egyébként komolyan, nemtom miért nem teszteli valaki ezeket az ezüstpasztákat... bele kéne rakni valami savba... nemtom milyenbe nem vagyok kémikus és megnézni, hogy feloldja e. -
mozso
senior tag
...2004. aprilis 1-en keszult a cikk...
-
dark bit
tag
Pontosítok:
Athlon XP 1600 (Palomino)
Coolermaster heatpipe hűtő 7 volton
1 óráig járatták először mindet, hogy bírja e, aztán fél órára egy burn in testet nyomtak a K7Burn szoftverrel ami hőtermelésre hajt.
A hőmérsékleteknek csúcsértékeket vettek.
Ghost -
dark bit
tag
Elég vicces arc, AMD-ket tesztelnek, nagyjából a hőeredmények elégségesek a megértésre. Meg, hogy a mustár állítólag 50 foknál kicsit gáz szagot ad ki magából 55nél meg könnyfakasztó.
Azt persze nem tudhatjuk meg, hogy mondjuk a fogkrém nem szárad e ki kis idő múltán. A legutsó cucc meg valami sikosító
a [ ] zárójel is kell?
Ghost -
mozso
senior tag
K7Burn-el fel ora hosszat melegitettek, a CPU belso homerojet olvastak ki. Az eredmenyek magaert beszelnek:
Colgate fogkrem ->53 fok
Hovezeto paszta ->60 fok
Az a kerdes egy Arctic Silver 5 vajon hogyan szerepelt volna, mert ha az is 53 fok folott, akkor rohanok fogkremert, viszont ha 53 alatt, akkor a tesztben hasznalt paszta (CoolingFlow professional Thermal Compound) nagyon gyenge.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Sajna németül nem igazán értelmezem az írott szöveget (se), de pusztán fizikai alapon ki lehet deríteni egy anyagról a hővezetési tulajdonságait.
Linket [L] [/L] közé tedd be, space nélkül.
Bővebben: link -
dark bit
tag
Szevasztok!
Nemrég akadtam rá egy német cikkre a neten: alternatív hővezető paszták. Amikor első képet megláttam a Colgate denta plusszal meg a kecsappal azt hittem, ez nem normális...
U http://www.silenthardware.de/content/view/151/3 /U
Viszont aki kicsit tud németül, az végigolvasva döbbenten veszi a konklúziót...
A szerző szerint egyes ezüst tartalommal hirdetett pasztákban nyoma sincs ezüstnek, és a méregdrágán kínált 3g-os tubusok hajkurászása helyett be kéne nyúlnunk a fürdőszobába vagy a hűtőbe a cuccokért.
(ráadásul állítólag a colgate nemcsak jól vezet de még finom mentolos illatú is)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest