- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Vlad
csendes tag
most legutóbb például egy flash fájl (játék) futása közben fagyott, meg FlashMX2004 pro programban exportálás közben(időigényes folyamat mert már megvan vagy 17000 képkocka).A kisebb exportálás közben nem...pl egy 200 frame-os lószart még simán exportál.csak a huzamosabbnál fagy....bár lehet hogy a dokoumentum hibás maga bár nem hinném mert a képkockákat átmásoltam máshova is és ott is fagyott export közben. na kicsit elkalandoztam, de lényegében itt is egy a lényeg: FAGY MINT ÁLLAT ÉS NEM TUDOM BEFEJEZNI(folytatni) A FLASHOMAT MERT TESZTELÉS KÖZBEN(szinte ugyanaz mint az export csak épp itt nemkérdezi a jpeg, hang stb minőségét hanem az aktuális beállítottal exportál) IS FAGY!!! a flash is elég gépigényes progi lenne? nem bírja valami itt a strapát, ez biztos, ez memo lesz... vagy táp,(vagy más) de k*urvára fúrja az oldalam hogy mi!!!!!
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest