- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
az angolt erosen javaslam, ha meg nem vagy kommunikacio kepes. cv-t ki lehet pofozni azon ne parazz, legfeljebb a munkahelyeknek csak evet irsz, honapot nem. ha meg rakerdeznek megmondod hogy fix ideju szerzodeseid voltak. a cv sok mindent elbir, de legeloszor neked kell eldonteni mit szeretnel csinalni es torekedj ra hogy abban Te legyel a legjobb+nyelvtudas.
en kulfoldon vagyok es a fizetesen kivul semmi sem jobb.. a verseny kurva nagy, minap behivtak egy allasinterjura de munka miatt nem tudtam bemenni az interjura, kov hetre kertem idopontot... most hivtak hogy megtalaltak az arcot akit felvesznek, hetfon kezd.
mig otthon csak a Magyarokkal versenyzel, Ny europaban meg mindenkivel a vilagon -) szoval feleszd magad mihamarabb akar nyelvtudas akar szaktudas teren!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged