Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
KergeK@csa #6548 üzenetére
Igen, észrevettem, hogy az IT-ban a munkaévek számítanak, hobbi projekt az kuka interjúnál.
A 3év-re én nem mondom, hogy senior, csak mások mondják nekem, a tudásom alapján. Most van a cégnél is 6év tapasztalattal rendelkező PHP kolléga, aki még egy login rendszert sem tudott megírni, de a papír alapján senior ezért annak tartják. (Ez most nem szakmai egoizmus) A tudás az másodlagos idehaza. Csak azért említettem meg, mert ilyen állásajánlatokat kapok, de én inkább az erős medior vagyok a leírások alapján.
Most hogy voltam minimum 10 éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal együtt egy csapatban (banki szektorból jöttek), ott látszott, hogy pff még nagyon a szakma elején járok, és alázatra nevel.Egyébként én is erre jutottam, amire te is. Csak hát sajnos a mérnöki karrierhez képest az IT-ban mindig 0 évesnek számítasz ha új prog/tech-et tanulsz és helyezkedsz el benne, még villamosmérnökként nem szívatnak ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book 3 X360 /i7-1360P/16GB/512SSD/FHD/Garancia/Amoled
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest