- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swarcz
újonc
LinkedIn-en open to work, és "ux design/ux research" meg "IT support" van beállítva, de picit "félre van gépelve" a nevem, hogy hunban ne találjanak meg, mert teljesen más munkákra jelenkezgetek, mint amit tanulok, és azt tapasztaltam, hogy ez egy megunhatatlan témakör Mo-on, hogy tanulok valamit a szabadidőmben, de mellette valamiből meg is kéne élni.
User experience design MA tanulok online, folyamatosan próbálok vele munkát találni, mert van portfolio-im is. Meg már elvégeztem pár online képzést is. Hunban még nem jutottam el vele interjúra, UK-ban már volt pár interjúm, tapasztalat hiányában kirostáltak, de sokat tanultam az interjúkból. Meg most kezdtem el egy "Service Design" képzést egy Finn egyetemen.
Jó vagyok komplex feladatokban, vagyis ezeket szeretem, amikor gondolkozni kell, és valami megoldást kell találni egy problémára. Szeretek kreatív dolgokat csinálni. pl. photoshop, vagy figma vagy adobe xd-vel.
Álmomból felkeltve összerakok szétszedek egy pc. laptopot, jó vagyok hibakeresésben, online táv gyógyításban, stb. Jól tudok emberekkel bánni, csapatot vezetni,
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest