Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Szerintem sokkal egyszerűbb és biztonságosabb lenne ha: bazi nagy akvárium, ebbe víz+halak, a bazi nagy közepébe egy kissebb teljesen különálló akvárium, ebbe olaj, és ide pakolnád a gépet. Ezzel mi a probléma?
-
sheffield
csendes tag
Nem hiszem, hogy az érintésvédelmi részével probléma lenne. Ott a fi-relé, a másik pedig, hogy gondolom zárt lesz az akvárium, innentől kezdve meg olyan, mintha lenne egy hajszárítód. Abba sem nyúlkálsz bele áram alatt.
Az más kérdés, hogy nem fog működni az egész.
Az lehet hogy nem nyúlkál benne, de halakat is akar! Vagy azok már bírják a 220 (230) -at? -
Rive
veterán
Nem hiszem, hogy az érintésvédelmi részével probléma lenne.
Azzal is akad probléma, nem egy. A problémák mellé a fi-relé nem megoldás, hanem csak tűzoltás. Az akvárium meg nem lehet zárt a halak miatt. Ha meg még le is forrasztaná, abban a pillanatban megszűnik zártnak lenni, amint rákapcsolja a delejt és felrobban a lakkal 'szigetelt' tápegység.
Őrültség az egész. -
Sensei
aktív tag
válasz
sheffield #90 üzenetére
Nem hiszem, hogy az érintésvédelmi részével probléma lenne. Ott a fi-relé, a másik pedig, hogy gondolom zárt lesz az akvárium, innentől kezdve meg olyan, mintha lenne egy hajszárítód. Abba sem nyúlkálsz bele áram alatt.
Az más kérdés, hogy nem fog működni az egész.
Szerintem. -
Oliverda
félisten
''Amúgy tisztázzuk... VENTILÁTOROK lesznek a gépben, szúnyogháló lesz előttük.'' - Honnan lesz hozzá levegőd?
Szerintem inkább valami A64-et rakj bele, állitsd be a C&Q-t, és ha télen fáznak a halak, nyomj neki egy PRIME-ot gazdagon. Persze ha nagy lesz a vízemnnyiség akkor inkább egy Prescott.
A viccet félretéve, szerintem hamarabb találsz olyan halat, ami olajban is meglél, mintsem hogy ezt biztonságosan és esztétikusan megvalósitsd. -
shift+ő
senior tag
Halsütő PC, némi csillagszóró funkcióval. De lehet, hogy az a kis áram ami a vízben fog keringeni serkenti a halakat.
-
b.janko
tag
Attol tartok, hogy ha édesapám nap mint nap érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatokat csinál, megtaláljuk annak a módját, hogy megfelelően biztonságos legyen...
Amúgy amég ki nem állítom, addig csak a saját családom életét veszélyeztetem...
De nyu nem pisztergálja úgysem, apu ért hozzá, én meg óvatos vagyok...
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
Szerintetek minek deszt víz, a halaktól úgyis koszos lesz...
Amúgy meghalnának a halak a desztvízbe...
Az a fertőtlenítő meg ilyen kék valami, de lehet hogy klórlekötő... nemtudom, de a csapvíz közvetlen nem jó a halaknak....
Egy akváriumban X literve X Wattos fűtő kb 30%-ot megy naponta... Tehát ha az össz konfigom 40W-os lesz, akkor egy 120 literes akvárium pont jó hőmérsékleten lesz.....
Meg a gép nem biztos hogy napi 24-be fog menni... -
b.janko
tag
Van egy ilyenem: [link] rev: F
Ebbe mi a legjobb proci?? még nemtom mi van benne ma talán még fel tudom éleszteni...0
Ja, és van mellé 1*128 PC133-as SD-m, meg egy PCI VGAM....
nem tok róla semmit... -
b.janko
tag
válasz
Nightdragon #71 üzenetére
1: ilyen, vagyis nagyon hasonló mod már van(talán több is)
Az nagy baj... És merre láttad??????
Amúgy tisztázzuk... VENTILÁTOROK lesznek a gépben, szúnyogháló lesz előttük, a halak védelme érdekében...
Nem lesz elválasztva, és SEMMIT nem rakok burokba....
Az Oprendszer rendes vinyón lesz, és nem integrált a VGA....
A csiga helyett akkor algaevő hal lesz... Az akváriumban lesz levegőztetős szűrő, föld, kavics és növény....
Nem lesz semmi műgyanta, csak lakk, a trafókban a vezetékek között is kellő szigeteltséget biztosít, valahogy nekem is jó lesz...
A táp is viz alatt lesz...
A gépnek lesz egy védelme, firelé meg 5 amperes kisautomata, de még lehet hogy földfüggetlen tápot kap egy 230/230-as trafótól....
[Szerkesztve] -
twyster
csendes tag
de szerintem nem rossz ötlet ez a halas dolog főleg ha a kábelek világítjákmeg az akváriumi rész és ha má a szétválasztásnáldöntesz akkor legyen a halas részben kavics és némi növény meg egy pár hal a csigát nem javasolom mert azok nagyon hama elszaporodnek és nem lehet őket kiirtani inkább helyettük vegyél bele algaevő halakat és az alga ellen lehet venni algagátló tabblettákat vagy algakaparót szerintem a halas részbe mindenképp legyen szűrő mert az adja a halaknak az oxigént és nem kell annyiszor tisztitanod
-
Rive
veterán
válasz
Nightdragon #74 üzenetére
mosd le valamiben az alkatrészeket és utána dobd be ... tiszta desztillált vízbe
Nomégegyszer. Desztilált vagy sem, a víz gyilkolja a számítástechnikát. Még desztilált állapotban is van annyi vezetőképessége, hogy a klf. érintkező fémek határán (galvánelem) beinduljon az alkatrész -> hulladék transzformáció.
Izopropilban vagy nagyon tiszta alkoholban mossa, ha már mosni akarja. De úgyse lesz 'annyira' tiszta. Szóval ha meríteni akarja, akkor az önmagában is légmentesen záródó burkolásról kell gondoskodnia. Pl. műgyantába öntéssel. Profi esetben vákumban, hogy ne legyen légbuborék.
Speciel én a hűtést egy, közvetlenül a műgyanta felszíne alá illesztett nagyobb rézlemezzel oldanám meg. Amihez egy heatpipe viszi a hőt a durván downclockolt prociról. Ja, meg pendrive, mint bootdisk. Meg egy alaplapra integrált VGA. -
Nightdragon
tag
Na jó, szögezzük le, hogy a halakat elfelejtheted, egy megoldás maradt, ami elég praktikus is, bár nem biztos hogy tetszik:
a halak és a gép is legyen víz alatt, de legyenek elválasztva, mondjuk egy üvegfallal(asszem más is így oldotta meg)
A tisztításról pedig: mosd le valamiben az alkatrészeket és utána dobd be egy kölün tartóba, tiszta desztillált vízbe és hagy is benne, de lehetőleg ne érje a levegő. És csak óvatosan azzal a mosással
Egyébként kösz Rive a pontosításokat -
Rive
veterán
válasz
csapvízzel semmi esélyed sincs a sikerre, ha azt akarod hogy esetleg működjön akkor desztilált vizet kell használnod.
Abban jóóóól elvannak a halak...
- minden alkatrészt moss le desztilált vizzel alaposan, aztán töröld szárazra
A BGA lábazások közeit ki ne hagyd ám
Hullamindegy amúgy, hogy mivel mossa, mire megszárad, már el is kezdi korrodálni a lapot...
Ui.: ha meríteni akarod a lapot, akkor nagyjából az egyedüli megoldás a műgyantába öntés. De még akkor is ott van az, hogy az akvárium vizébe bele kellene lógnia a hűtőknek -> fém az akvárium vizében nem jó ómen a halaknak.
[Szerkesztve] -
twyster
csendes tag
válasz
helo nightdragon kössz a multkori moddingos segítséget!
-
Nightdragon
tag
Nos először is felajánlanék neged egy agp-s videokarit, asszem 4mb-os(és bővíthető, ha szerzel bele olyan kis memóriachipeket LOL)
Másodszor elkeserítenelek, mert:
1: ilyen, vagyis nagyon hasonló mod már van(talán több is)
2: én fél évvel ezelött készültem egy pont ilyen modra, de amint megtudtam hogy megelőztek leálltem vele a francba
3: a tápot nagyon veszélyes lenne a vízben hagyni, még akkor is ha szigetelve van.
4: csapvízzel semmi esélyed sincs a sikerre, ha azt akarod hogy esetleg működjön akkor desztilált vizet kell használnod.
Mellesleg ha mindezek nem vették el a kedvedet akkor segítenék néhány tanáccsal:
- minden alkatrészt moss le desztilált vizzel alaposan, aztán töröld szárazra
- a vinyó belemehet a vízbe megfelelő szigeteltség esetén
- a halak szerintem veszélben vannak egy ilyen gépben a víz hőmérsékelete miatt
- ha desztilált vizet használsz akkor valszeg nem kell a leforrasztással hülyülni
- procihűtésnek sztem használj vmi régi zalman hűtőt(Zalman CNPS6000-ALCU), a lényeg hogy passzívnak legyen szánva gyárilag
- a cd/dvd meghajtót id belerakhatod a vízbe, de baromira le kell szigetelni azt is(főleg, hogy annak a tálcája házon kívülre is ki kell hogy menjen)
Nah, ennyi ha még vmi eszembe jut, akkor szólok.
[Szerkesztve] -
Sensei
aktív tag
Az ioncserélt víz nem vezeti az áramot, miért nem azzal csinálod?Annyi, hogy az alkatrészeket is ki kell pucolni ioncserélt vízzel+ultrahangos mosóval.
Egyébként ha sima csapvizet akarsz használni előbb utóbb minden fasza vízköves lesz, a szigeteléseket meg hosszú távra megoldani lehetetlen.
Ezen kívül a csapvizes akváriumod algásodni fog.
Csapvíz+fertőtlenítő+halak+csiga? A halak és csigák vajon mit fognak szólni a fertőtlenítőhöz?(Mellesleg nem is értem minek a fertőtlenítő)
[Szerkesztve] -
twyster
csendes tag
na figyu nekem van egy 200l es akváriumom a takarítással nem lesz gond ha veszel bele egy talaj szűrőt
vagy ha sima szűrőt veszel az is jo csak a halak ürüléke lefele megy
vagy van egy ilyen pumpás megoldás is asszem 1000hufért vettem van egy cső lenyomod az akvárium aljára és kézzel elkezded pumpálni és kiszivja az ürüléket ezzel csak az a baj hogy utánna vissza kell majd töltened vizet ja és valami levegő pumpa se ártana a halaknakde manapság olyan szűrők vannak amikbe van beépített levegő pumpa
kérdések: 1 az akvárium világítását hogy oldod meg a tetején lesz egy fénycő vagy világító kábelek lesznek a vizben?
2 ennek a szerkezetnek lesz fedele??? mert ha nem akkor kiugranak a halak vagy a másik párologni fog a viz és utánna kall töltened
sok sikert az összerakáshoz
ja és ne feledd még mindig van egy vga-m meg egy hagkarim
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
Ezt nem teljesen értettem...
Ez szép , de miért?-kérdezed.
Fogalmam sincs - vágom rá én kapásból.
PGA370-es foglalat, és valami proci belé ebben a magasságban nyilván egy PCPGA-s, 133Mhz-es FSB-vel.
A PCPGA-t sajnos nem fogtam fel mi... (az FCPGA-t sem..)
Az angoltudással van a legnagyobb bajom...
A googlet meg szoktam használni, az a kezdőlapom a Firefoxba... -
b.janko
tag
Na... Mégiscsak térjünk a lényegre..
Egy víz alatt működő, komplett számítógépet szeretnék összerakni, ami teljesen működőképes, használható, és minden funkciójában teljesértékű.
A dolog hasonlít az kádas olajhűtéses dologhoz, csak ebben csapvíz lessz, meg kis fertőtlenítő., néhány hal meg csiga, esetleg valami hínár vagy hasonló...
Először hörcsögöst szerettem volna, de hátha megrágott volna valamit, de ha halas nem jön össze, akkor lehet hogy hörcsögös lesz...
Az egész gép terv szerint egy kb 50-80 literes akváriumba lesz...
Az alaplapra közvetlenül kelll forrasztanom a tápcsatlakozókat, talán az ATA kábelt megoldom máshogy, mert a 80 ér megforrasztása nem egy hálás feladat (amúgy 39 láb van a vinyón nem?)
Az Usb és a VGA , PS2 Audió csatlakozókat leforrasztom a lapról illetve a kártyákról, és vezetékkel kivezetem az akvárium oldalához, de még lehett hogy máshogy lesz...
Először is a táp hűtésén gondolkozom, mert nemtudom, hogy mennyire keveredik a víz magfától.. Meg ott ugye 220 van, nemtudom hogy tudnám leszigetelni....
A szigetelés lakkal lene megoldva elvileg, néhány hejen sziloplaszt...
A modd ha nagyon bejön, akkor 24 órában netTV-t szeretnék üzemeltetni..
Egy vebcammal a gép önmagát közvetíti az úszkáló halacskákkal....
Problémák: megvalósítás, kis hely itthon, szüleim nem örülnek az ötletnek, felmerülő költsélgek, a halak miatt havonta ki kell mosni a cuccot....
Asszem ennyi a lényeg...
rlazol
röviden: Ha tényleg vmi extra modd tesztelésére akarsz működőképes, a maiakkal méretkompatibilis masinát, akkor maradj a P1-nél, és hidd el, lesz dögivel. Ha viszont vmi határozott céllal építesz ebben a kategóriában gépet, és a modd csak egy üres vagy másodlagos indok, akkor pofátlanság ingyen kérni az alkatrészt.
A modd miatt kérem ingyen az alkatrészt, mert elég nagy esélyel elszáll a masina, de ha túléli, akkor állandó számítógépnek használnám...
Lehet hogy egy USB bővítőkártya is megy majd a dologba, mert van 2 vinyóm, amit nem merek víz alá tenni, mert fontos adatok vannak rajta...
Most hirtelen ennyi jutott eszzembe...
Holnap kapok egy gépet, majd kiderül milyen alaplap van benne...
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
Igazából az érdekelne, hogyha leveszem az elektronikát, és ráforrasztok az érintkezők helyett vezetéket, akkor azt kell-e? vagy lele lehet-e úgy árnyékolni, hogy ne zavarja a vinyó működését...
Valamint ugye elvileg van egy szellőző nyílása, ahol egy nagyon finom szűrő van, valahogy azt jó lenne betömni... -
rlazol
veterán
én se vagyok otthon P2-P3 világában, nekem 1997-2004 között P1-eseim voltak.
de azért: [link] - ez egy nagyon jó kis összefoglaló, ha átszaladsz rajta, minden kérdésedre választ kapsz. Javaslom, a listát alulról kezd, és haladj felfelé.
ja és [link]
mint már mások is jelezték, sokkal effektívebben tudnánk segíteni ha legalább nyomokban elárulnád miről van szó.
Pl.: tudod, h 600-700 Mhz-es gép kell neked. Alapból ezidőtájt még bőven az Intel volt az úr: PGA370-es foglalat, és valami proci belé ebben a magasságban nyilván egy PCPGA-s, 133Mhz-es FSB-vel.
Ez szép , de miért?-kérdezed.
Fogalmam sincs - vágom rá én kapásból. Mire fog kelleni az a gép, amit össze akarsz hozni? Miért kell belé 600-700 Mhz, ami már szvsz egy elég komoly erő? Apám ilyen kategóriájú gépen dolgozik sok-sok éve. Én is vágtam már ilyenen filmet és szerkesztettem rajta kiadványt. Ezek a procik ritkaságszámba mennek, és érnek még annyit, h a tulaj ne nagyon akarjon ingyen megszabadulni tőlük. Ha elszáll, egy hét, mire újat találsz.
Ha csak tesztelésre kell, akkor egy ATX méretű P1 is megfelel neked. Arra bőven elég h összerakd a modd-ot, leteszteld stb. Ha vmi elszáll simán pótolható, a bontók 100Ft-ért adják a P1-es lapokat és procikat. 486-os már méretben kevésbé evidens, ezért szvsz P1.
röviden: Ha tényleg vmi extra modd tesztelésére akarsz működőképes, a maiakkal méretkompatibilis masinát, akkor maradj a P1-nél, és hidd el, lesz dögivel. Ha viszont vmi határozott céllal építesz ebben a kategóriában gépet, és a modd csak egy üres vagy másodlagos indok, akkor pofátlanság ingyen kérni az alkatrészt.
Ez a véleményem. Visszavonom, mihelyt megindoklod, miért kell neked feltétlenül P2-P3, amikor azt se tudod, ezek igazából mit takarnak, milyen foglalatok tartoznak ide. Sajnálom, ha ezzel megbántalak, de elkerülnéd az ilyen megjegyzéseket és több segítséget is kapnál (fizikai értelemben is), ha nem titokzatoskodnál ennyit. Senki nem fogja lenyúlni az 5letet. Akinek van ideje/kedve moddolni, az a saját 5letét fogja megvalósítani, nem másét.
[Szerkesztve] -
twyster
csendes tag
figyelem emberek!!!!!!!!!!!
ELDAÓ:
32MB-OS VGA CD VEL KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN 1500K!!!(TIPUSA:SAVAGE)
EGY HANGKÁRTYA 1000K!!!!!!!!!!!!
AKINEK KELL VALAMI IRJON PRIVIT JA ÉS UP!!!!!!!!!!! -
FPéter
aktív tag
Megírhatnád a topikba, hogy hidegnek, melegnek, homoknak, folyadéknak vagy minek lesznek kitéve az alkatrészek, azzal még nem árulod el a modot.
És akkor nem kell szarakodni a KÜRT-tel. -
b.janko
tag
FÖL!
-
b.janko
tag
Persze ha esetleg rászánnál egy kis időt, és 1-2 képpel illusztrálva bevezetnél a a procifoglalatok világába... azt nagyon megköszönném... /esetleg rávilágitanál, mit választanál egy kb 700-900Mhz-s géphez.../
Amúgy először a táppal kezdem a tesztelést...lehet hogy nem éli túl...
-
b.janko
tag
Hát elég sok munka is lessz a dologgal, meg tulajdonképpen az alaplap hátsó csatlakozói szerint más ház kell a dolognak... És ha egyszer összerakom 1 vinyóval, akkor azt a vinyót többet nemhiszem hogy lehet használni máshova....
Meg most kéne írnom valami levelet a Kürt kft.-nek, hogy 1-2 tulajdonságát megtudjam a vincsiknek.... elég speciális helyzetnek lesz kitéve...
Aműgy viszonylag értek a gépekhez, csak a régi foglalattípusokkal nagyon nem vagyok tisztába....17 vok most, és hát mikor még az ISA meg hasonlók fénykora volt, akkor még olvasni sem tudtam.... -
rlazol
veterán
ne haragudj, de ahogy olvasgatom a hsz-aid, egyre inkább az a benyomásom, h mielőtt elkzeded a moddot, gondold végig, h belsőben mit akarsz. Mert a jelek szerint fogalmad sincs a hardweres alapokról.
És mivel úgyis attól tartasz, h a modd miatt behal a HW, szvsz fogj első körben egy sima P1-t, amit minden kutyaf*szával 2000 HuF-ért megkapasz itt bármikor, de kis türelmmel ingyé is, alkatrészutánpótlás is bőven van. Azzal lehet játszani, teszetlni stb. Méretekben azonosak. És végülis neked a modd mint külső a cél ha jól értem, nem az erő. Ha meg látod h nem vszélyes, átrakod az elsődlees géped. -
b.janko
tag
Ma voltam Dombóváron, és elfelejtettem elhozni osztálytársamtól a gépet... :
Tényleg, ha abba P2-es proci van, akkor lehet bele P3-at rakni?? -
Sensei
aktív tag
Olajban, deszt vízben, vagy valami hasonló folyadékban tervezed beüzemelni?
[Szerkesztve] -
Vagyok
senior tag
Itt a #616-ban található főleg 100Ft-os cuccokból vihetsz (esetle 1K is). [link]
Ha kell valami szólj és vidd.
Aztán hamar tudjuk meg a nagy mű értelmét. -
b.janko
tag
Mamához menetel előtti UP!
-
b.janko
tag
Valaki egy Hangkarit meg egy Hálókártyát tudna adni esetleg???
VGA is lól jönne.... -
b.janko
tag
Lefekvés előtti UP!
-
b.janko
tag
Mentem balcsira...
UP!
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
Táp lezsírozva, Up.
-
Probiker
aktív tag
NemrégkelltemfölUP
-
Egy esti UP, ha v.ki még fentvan
-
b.janko
tag
válasz
Winner_hun #22 üzenetére
Igen.. Vennék... De nem tudok...
Mert TI ingyen adjátok..
/direkt íram így a polyén kedvéért.. Elhiszed?/
//Csak a hülyék agrasszívek! Elhiszed vagy betörjem az orrodat?//
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Alkatrészeket vennék ingyen elvetemült moddinghoz
-
b.janko
tag
Ha a sufniból adod a cuccot, akkor az SufniModding® lesz...
Az a kérdés merre laksz... Nekem Pécs-BP vonatszakasz nagyon optimális...
Esetleg amerre jól jár a vonat arra minden...
A posta nem játszik, mert az nem occsó....
Szóval az alaplapi érdekelne... Procival már csak megszánnak....
/tudom hogy bunkó módon válogatok, de 500Mhz alá Pentium vagy AMD nem szeretném adni, vagy ha Cerka akkor mag 6-700 alá... mert akkor nagyon lassú lesz...
És akkor még ott a ram is, abból is kéne 128-256... azt lehet hogy vennem kell... -
hát ha tápban bennehagyod a biztositékot akkor csak az fog elszálni, attolmég semmi más nem fog elszálni neked.
a monitorod meg csa akkor szálna el ha a videokártya kimeneti feszültségét babrálod meg, vagy v.mi olyat ami miatt megváltozik a kimeneti jelek.
elvileg csak annyi a különbség h neked kell ki be kapcsolgatni a gép oldalán egy nagy gombot és kész. szerintem müködik az másal is de ezt már én nem tudom
ja és ne bizonytalanodj el mert az nem jó, szerintem, de azért sok sikert neki ;-) -
b.janko
tag
De ha nem ATX-es, akkor nem is jó az ''uj'' PII-PIII lapkhoz.. vagy mégis???
Kezdek elbizonytalanodni mindenben...
A VGA-ról tudsz mesélni valamit??
Amúgy ha a táp elszáll, akkor lehet hogy elszál a bill meg az egér is... tehát lehet hogy kéne valami 6-7'' feketefehér monitor, mert ez egy érdekes modd...
Nem akarom hogy elszáljon a ''rendes'' monitorom... -
nah akkor szerencsére megoldódott a táp gond, elvileg De ha majd v.mit tutira az első moddingodhoz sikerült megszerezned akkor azt ird meg.
Nekekem sajnos csak régi tipusu tápom van valahol, ami annyit tesz ki h nem atx-es hanem mindig ki be kell kapcsolgatni -
b.janko
tag
Hát.. Én igazából amint írtam free cuccokat keresek...
Amúgy egy PIII körüli gép milyen foglalatú??
Az FCPGA az nem PII vagy hogy is van ez??
Ha minden összejön holnap kapok egy lap+procit, de ez csak 40%
Még semmit nem tudok róla, de ajándék lónak nincsen foga...
[Szerkesztve] -
szerintem tápom is van
mod: nincs mit, ugyis csak állnak a helyükön, meghát én már nemhinném h fogom használni őket, Na majd holnap megnézem h mit tudok neked összehozni.
Ha kellenek, akkor h legyen megoldva a szállítás? mert ha +-ba jön a táp akkor az már sokkal nehezebb postán dobozba, de ez legyen a legkissebb gond! ;-)
[Szerkesztve]
mod2: egér, bill nem fog elfüstölni? vagy az is kell még pluszba??
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
Hát, a vga gondolom AGP nem?? Mondom Win 98 lenne alá... tehát PII 450Mhz körülbe gondolkodok, vagy valami hasonló... (2-4* AGP egyezik elvileg)
Meg presze hogy LAP is érdekel, meg memó is.. Nézd meg a mostani Configom, ez is kölcsönben van...
És ezeket nem szabad elhasználnom, mert egy cégé...
Szóval ha valaki tud valami Hardwaret az szóljon legyenszíves....
Egy TÁP kéne még nagyon... valami 200W körüli...
Szóval Hujikolp elöre is nagyon köszönöm, hogy megnézed nekem mid van... -
video karcsit dudok felajánlani
(ha elfüstöl akkor lehet h lesz másik is) csak azt nézd meg h milyen a slot ja, ha tudsz akkor küld róla képet. de ha olyan a solotja mint a 486-osaknak akkor van videokarcsim, és majd körülnézek mert lehet h akad majd más is. még lehet h alaplapom is van, csak azzal az a baj h régi, de több fajta tipusú is van. RAM-om is van de szegényesen és nemtudom h műxik e még. a hangkártyáról meg nemtudom h van-e de nemhinném...Ha gondolod akkor körülnézek alaposan h mim van.
-
Ősember
őstag
elég beteges mod lehet, ami szétveri a cuccaid, de nagy UP azért jár!
-
föccer
nagyúr
Addig hajtod amíg ki nem gyullad, vagy mi a szösz? A modding lényegében nincs benne az, hogy működőképes is maradjon?
Van slot1-es átalakítóval ceka procim. 1 átalakító + vagy 2 proc. talán 300 mhz körül nyekeregnek, ha mennek egyáltalán. Azt fel tudom ajánlani. -
djtoomi
addikt
UP neki segítsetek az ötlet megvalósításában gondolom hogy fain lessz a dolog és ha kiváncsiak vagytok és tudtok neki segíteni akkor adjatok valamit szegény gyereknek ha az oldalatokat furdalja a kiváncsiság és adtok valami hardvert neki akkor hamarabb megtudjátok mi az a fantasztikus
és hatalmas UPP a mesternek -
b.janko
tag
Nah sziasztok....
Ez egy elég elrugaszkodott ötlet... De gondoltam megpróbálom....
Van egy elég húzós MODDING ötletem, ami szerintem még egyedi a világban...
Ezt nem szeretném elárulni mi, de ha elkészül, akkor ti lesztek az elsők, akiket tájékoztatok fényképekkel meg minden...
Bár lehet előtte még megkeresek 1-2 céget reklámként hátha jópénzért megvesznek hasonlók készítésével...
Igazából mivel az ötlet 40%-90%-ig a gép meghibásodását okozza, ezért sajnos nem merek válalkozni csak PII-PIII körüli gépekkel, vagty hasonló AMD-kel....
Igazából még semmim nincs a konfigból, tehát igazából kéne nekem:
Proci
Alaplap
Ram
VGA
hang egyenlőre nem kell bele.. Bár ez egy olyan modd, amiben a konfigot elkészítés után nem lehet változtatni..
Szóval lehet ohgy keresek valami hangkártyát is....
Mivel a vinyó nagy eséllyel meghal, ezért a saját 1,7GB régi Sigate vinyóm fogom feláldozni...
Ebből adódóan az oprendszer Win98 (beta 0.0) lesz...
A gép semmire nem használható, csak nagyon durván polyén lesz ha minden összejön....
Ja, igazából talán ha nagyon bejön egy beépített TFT monitort is megpróbálok, de az drága muli ha elszáll...
Azt hiszem ennyi... Ja, és aki esetleg hasonló topicot látott mint a ''villanyoszlop eladó'' az szóljon, mert valószínű onnét is kérek segítséget moddomhoz....
Mindenkinek köszi... Várom hszeiteket...
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest