Keresés

Aktív témák

• Nightdragon

tag

válasz Rive #73 üzenetére

Na jó, szögezzük le, hogy a halakat elfelejtheted, egy megoldás maradt, ami elég praktikus is, bár nem biztos hogy tetszik:
    a halak és a gép is legyen víz alatt, de legyenek elválasztva, mondjuk egy üvegfallal(asszem más is így oldotta meg)
    A tisztításról pedig: mosd le valamiben az alkatrészeket és utána dobd be egy kölün tartóba, tiszta desztillált vízbe és hagy is benne, de lehetőleg ne érje a levegő. És csak óvatosan azzal a mosással :U

Egyébként kösz Rive a pontosításokat :R

• Nightdragon

tag

Nos először is felajánlanék neged egy agp-s videokarit, asszem 4mb-os(és bővíthető, ha szerzel bele olyan kis memóriachipeket LOL)
    Másodszor elkeserítenelek, mert:
    1: ilyen, vagyis nagyon hasonló mod már van(talán több is)
    2: én fél évvel ezelött készültem egy pont ilyen modra, de amint megtudtam hogy megelőztek leálltem vele a francba :(
    3: a tápot nagyon veszélyes lenne a vízben hagyni, még akkor is ha szigetelve van.
    4: csapvízzel semmi esélyed sincs a sikerre, ha azt akarod hogy esetleg működjön akkor desztilált vizet kell használnod.

Mellesleg ha mindezek nem vették el a kedvedet akkor segítenék néhány tanáccsal:
    - minden alkatrészt moss le desztilált vizzel alaposan, aztán töröld szárazra
    - a vinyó belemehet a vízbe megfelelő szigeteltség esetén
    - a halak szerintem veszélben vannak egy ilyen gépben a víz hőmérsékelete miatt
    - ha desztilált vizet használsz akkor valszeg nem kell a leforrasztással hülyülni
    - procihűtésnek sztem használj vmi régi zalman hűtőt(Zalman CNPS6000-ALCU), a lényeg hogy passzívnak legyen szánva gyárilag
    - a cd/dvd meghajtót id belerakhatod a vízbe, de baromira le kell szigetelni azt is(főleg, hogy annak a tálcája házon kívülre is ki kell hogy menjen)

Nah, ennyi ha még vmi eszembe jut, akkor szólok. :R

[Szerkesztve]

Aktív témák