Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch #64155 üzenetére
Én a fizetések védelméről írtam, arról hogy visszaéltek volna az AliExpress fizetéskor megadott kártya adatokkal én bizony olyat nem halottam, olvastam, szóval ezen nincs mit vitatkozni, köze nincs az eladókhoz.
De ha nmár felmerült a téma.
Azért hidd el hogy a PayPal-nál is vannak némi problémák ilyen tekintetben és mivel elsőként az eladó reagál a reklamációra nem PayPal és az eladó elfogadja azt amit megreklamáltál rögtön küldi vissza a pénzt.
A PayPal közreműködését, döntését külön kérned kell, hányszor kellett ezt kérned? Ha nem jutottál el addig akkor az eladó önként teljesített.
Próbáld ki mostanában a PayPal védelmet az eBay fizetésnél, meg fogsz lepődni.,
De nem értem az eladót védik dolgot, láttam már reklamációt ahol annyi volt írva hogy nem működik, se kép, se videó nem volt mellékelve, ha az ilyet elutasítják azzal az eladót védik? Persze igen, de bemondásra sehol nem kap pénzt vissza senki.
Olyat is hallottam, láttam hogy mindig reklamált hogy nem jött meg, mert direkt nyomkövetés nélküli szállítást választott azért hogy tudjon reklamálni azzal hogy nem kapta meg, pedig kézhez vette, sportot űztek belőle. Ezek ellen hogy lehet védekezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest