-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
válasz
mati12 #61960 üzenetére
Én meg rendeltem egy alkatrészt drónhoz(egy 4K-s videó vezérlő panel) kínából nagyjából valamikor február vége márcusban, elveben május végére vagy június elejére ígérték. Azóta se látom nyomát sem... igaz nem ALi Expesses volt mert náluk már nem elérhető az az alkatrész. Régen volt náluk is ma már nincsen. Még jó hogy csak úgy 20 dollárt buktam a dolgon.
-
válasz
mati12 #61960 üzenetére
Van egy számláló hogy mennyi idő van hátra a szállítási védelmi időből, annak lejárta után. Ha a feladástól eltelt 10 nap akkor lehet dispute-t indítani a 11. napon.
Ha szállítva van akkor kiírja hogy mikortól lehetHa olyan ahol nincs hivatalos nyomkövetés akkor a vastagított dátum nem látszik, akkor az Order details oldalon a szállításnál van a dátum:
Nem tudom honnan jön neked a magyar szöveg, de ha oldal fordítás van az esetleg befolyásolja a működést.
Egy dolgot tehetsz az alább láthatóakkal indítasz dispute-t, de előtte írsz az eladónak hogy csak ez az opciód van, mert a szeptemberi dátum a messze van (gondolom neked is hasonló az időpont mint a minta képen) és ezért fogadja el ezt az indokot. Szerintem azt írja majd hogy elfogadja és mehet a dispute.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest