- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké túltárgyaltuk, ember hiány van. Én csak arra akartam utalni hogy a küldemény szállítás nem egy központra van szervezve az OLK-nál, te ott vagy gépkocsivezető így ezt is tudod.
Tehát nem ad-hoc a konténer elküldése.
Továbbra is állítom hogy nem ráérés alapján megy dolog mindenkinek van munkaköri leírása, végzi az abban lévő feladatokat és átirányítható más területre, munkavégzés közben nincs ráérő ember, mert akkor az már egy rosszul vezetett cég.
A munkahelyi, mindenki jobban tudja hogy mi van a az ország másik felén lévő postán dumát nem szoktam bevenni.Ezt zárszónak tekintem, nem igazán topik téma alapvetően a szállítás és a posta működése
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Spórolós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest