-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
aktív tag
-
jojoando
aktív tag
-
jojoando
aktív tag
válasz
Wolfram #73865 üzenetére
Cainiao ECS-s szállítások, hogy fizetős volt-e köztük az mindegy, ugyanis a teljes árral azt csinál, amit akar, azaz a terméket adja olcsón de a szállításba teszi az érték másik felét, ez egy játék a számokkal erre példa: [link] a fritőzt 8500Ft ba árulja a szállítási költsége 19500Ft
-
jojoando
aktív tag
Az Alis csomagok közül 2db-t november óta nem kaptam meg, ECS csomagszámúak voltak, 90 napon belül ahhoz közel lehet visszatérítést kérni, ha nem érkezne meg.
Nincs hol érdeklődni, a termék valamelyik konténerben van egy raktárban. Ha az EO megkapja azt, utána fog pörögni a szállítás, de egyenlőre a fenti helyen van, ha lesz aki hozzányúl, akkor azt a követő is mutatja.
-
jojoando
aktív tag
Ez most azt jelentené, hogy 3 terméket gyorsan postázza 655Ft töredékáron?
Vásároltam 4 coicés dolgot hasonló nagyon olcsó árakon összesen 3000Ft-ba, annyit is vont a banktól, de ezt a 3 különbözőt egybe adja? Nincs választási lehetőség és ennyiért ajándék!
3 hónapja rendeltem az egyiket 1200Ft-rt, de nem érkezett meg sohasem. -
jojoando
aktív tag
válasz
Directors #73811 üzenetére
Shipping: HUF267.80 Estimated delivery between Mar 23 - Apr 07 From China to Hungary via Cainiao Super Economy Global Tracking Unavailable
Shipping: HUF285.90 Estimated delivery between Feb 27 - Mar 02 From China to Hungary via AliExpress Saver Shipping Tracking Unavailable
Shipping: HUF419.80 Estimated delivery between Mar 23 - Apr 07 From China to Hungary via Cainiao Super Economy Tracking UnavailableMelyiket küldhetik Expreszoneval?
-
jojoando
aktív tag
válasz
Atomgeszi #73805 üzenetére
Ma reggel az utalás meg is érkezett.
Én is csodálkoztam, mert Disputban a posta levelét is figyelmen kívül hagyták, (arra beírták, hogy nincs visszatérítés ) erre 2 perc alatt refundolta a csetrobot, kezelő nélkül, csak a kérdésekre válaszoltam.
Már csak 1 db cuccosomnak híja remélem az megjön, mert azért rendeltem hogy megkapjam, nem 3 hónapig várjak a semmire. -
jojoando
aktív tag
Engem disputban elutasított, a postai igazolást sem fogadta el, aztán a 90 napos szállítási időn belül pár nappal írtam a csetrobotra, hogy a mai napig nem kaptam meg a cuccot és eddig azt írta visszafizeti a teljes árat, ami ember nélkül történt, várom a jövő hét keddet, hogy visszaküldték-e a lóvét.
-
jojoando
aktív tag
Kérdés!
0-200g grammos termékig mennyi lehet a postaköltség Kínában?
Nagyon fontos lenne sok vitában, hogy az ECS számmal küldi vagy rászán 1 usd-t és küldi biztonságosan. Jó lenne tudni a díjszabást Kínából.
Eo és Pluncos küldés a kérdés, nem a DHL vagy valami égisz posta! -
jojoando
aktív tag
A Magyar Posta csomag eltűnése esetén, mennyi idő alatt válaszol egy megkeresésre?
Az Aliexpresszel már naponta kell válaszolni, hogy a csomag még mindig nem érkezett meg. Eladó nem akar fizetni, Ali nem dönt csak odázza az ügyet, én sem tudok mi újat felmutatni. -
jojoando
aktív tag
Inkább a másik oldal az érdekesebb a szállítás. Ha az eladó feladta, akkor az postázott, azt az Ali nem fogja simán visszaadni, esetleg, de ez nem biztos, ha a központba ért.
Elindított csomagot simán nem ad vissza ha könyvelt, ha nem.
A vásárlásra kell tekinteni hun a csomag. Szerintem. -
jojoando
aktív tag
válasz
internetezoo #73068 üzenetére
Kínai terméket? Ne viccelj már a 2/3-a hamis
Vagy gyenge minőségű.
-
-
jojoando
aktív tag
#72964 dmad nem JAR nak szántam.
[link] megbökték a csomagszámot, de semmi érdemi változás, nem lehet tudni mivel 2 napon belül nem jött ki onnan és ment volna kiszállító céghez, max még türelem...Érdemes akkor újrarendelni, ha türelmetlen vagy , illetve ha szükséged van rá, aztán a többi PASS mivel lassan jön a Kínai évvégi ünnepek, addig el kéne indulnia a repcsinek ide.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Voice24 #72959 üzenetére
Ne haragudj ha ezt mondom, de senki sem lát?
A [kép] Ott a sora, nem kell disput nem kell refund, simán beírod mi a probléma és adja a kezelőt. Napi szinten, ha éppen sok a gond, beszélgetek velük, és utána néznek vagy berakják valamilyen refundba ŐK, nem én, csak jelzem, gond van a szállítással.
Írogatok rájuk és ha refund van, ez mind rögzített beszélgetés, ha nem elég küldök fotót, ennyire egyszerű. A szállítási idő egy dolog, de ha pl. a helyi postán megakad egy termék akkor írok rájuk, eltelt 5 nap, mizu? Nézzenek rá vagy kövessék, ha valami változás van, küldenek tájékoztatót, hogy ez történt. Sima normális kommunikáció, de több termék biztonságosan érkezett meg egyben, nem széttaposva a magyar posta által. Köszönet érte annak, aki csinálta. -
jojoando
aktív tag
válasz
Voice24 #72955 üzenetére
A Decemberi megrendeléseimnél is vannak vám utáni megállások, de a nagy része megérkezett. Holnap megint előveszem az ALI ügyfélszolgálatát nézzenek utána a nov 24 től vám utáni dolgoknak, mert, illetve hogy mi legyen ha a dec 15 posta a mai napig nem szállította ki a terméket. Sajnos csesztetni kell őket hogy a refundot esetleg megadják.
Most lekövethető még, hogy nincs átadva a postának, most lehet csesztetni őket, mert a posta, ha megkapta attól kezdve követhetetlen a termék, ezt kicselezem. -
jojoando
aktív tag
Mi van ha a Pluncos csomi hivatalos üzenetében a 11-től várható, 10 kor vásároltam, mire hazaértem sehol sámli, a csomagos ígérte, holnap újrahozza. 11 előtt már nálam volt.
Kihozzák mégegyszer? -
jojoando
aktív tag
válasz
kovacsdavid8 #72840 üzenetére
Ez butaság! Az ECS csomagok a PLUNC csomagok sem mozdulnak egy ideje, csak kivételesen, szerintem nem.
-
jojoando
aktív tag
válasz
mert_csokis #72828 üzenetére
Mázlista, sokan vannak beragadt csomaggal amik még eddig sem jutottak el, januárban megkapod hamarosan, röviden ennyi.
-
jojoando
aktív tag
De a csomag küldési szám más mindkettő Holland postás, más értékű kézbesítéssel, visszatérve válaszodra a vékonyabbat ami simán beférne [link] nem hozza ki, a másodikat ami nem férne bele de a szállítási költséget fizettem érte [link] azt köteles-e kiküldeni ha nagyobb a postalyuknál? A helyi csomagkocsijukkal?
-
jojoando
aktív tag
válasz
dzf007 #72769 üzenetére
Szo-szo, épp ma kérdeztem az ügyfelesre egy "lükére" hogy ha a helyi posta feldolgozta 1 nap alatt és az Ali Tranzitba kerül egy 15 napos, azt utána miért nem küldik tovább 6 napig? Vagy további napokat ül és majd megy vámra reptérre és ha felfér repcsire, jön ide 11 óra alatt is akár ideérhet ha jön, utána jön ez az oldal, a Magyar :?
-
jojoando
aktív tag
A követett csomagra írnak jelzést emailba, hogyha mozgás volna benne, azaz levélbe küldték a " Sikertelen kézbesítést" Nem az alin néztem, ezt üzente a cég.
ExpreszOne: 77.címzettként 10.45 vettem át a csomagot, de a srácnak még bőven lehetett csomagja, nyáron volt mikor 3 órakor még a környéken körözött címre. Ha holnap jönne rákérdezek erre mennyi az elég 1 napra. Nyárom 30 körüliként kaptam, ha volt.
-
jojoando
aktív tag
válasz
dzf007 #72758 üzenetére
Védelmi időben nyerhető a dolog csetben meg lehet beszélni az ügyfélszolgálattal simán, csak az alsó sorba írjad a problémát és adja a kezelőt, szerencsésebb lett volna bontást videóra venni. A fotót nézve ennyire nem törhet el simán, lehet így csomagolták be. Ha esetleg jó látom hogy ez Philips vágó az esetben nagyon jó minőségű az eredeti termék
-
jojoando
aktív tag
válasz
o_pegazus_o #72755 üzenetére
-
jojoando
aktív tag
válasz
o_pegazus_o #72743 üzenetére
Szidjad nyugodtan, semmi közük még hozzá csak a vámon ment át akkor, tételesen,
mint csomag nincs náluk jelenleg sem.
Amit írtál az van benne, "Vámkezelés Behozatali vámkezelés befejezve"
ÉS? -
jojoando
aktív tag
válasz
yogibear #72737 üzenetére
2-n épp hogy hazaérek Szeged mellől, úgy se lennék itthon, legelső nap se csökken a mennyiségük, szerintem. Január közepére talán utolérik magukat, nekem az év közbeni 25-40 közötti csomagszámom felugrott 78 ra legutóbb a kiszállításkor, mondjuk ez karácsonyi ajándék lett volna, de már annak annyi
. Szegény egérkém már biztos tüsszög. Majd kap egy kis elixirt
-
jojoando
aktív tag
[kép] 9.45 óra
Még Törökbálinton kínlódnak valamivel, nagyon nem indul a fuvar -
jojoando
aktív tag
2023-12-27 05:12 GMT+1 elküldve
Megérkezett a fuvarozási irodába
2023-12-27 00:40 GMT+8
Indulási országból/régióból indult
Mi képest 4 és fél óra alatt ideérni Kínából?
Most látom az időeltolódást, így érthetőbb. -
jojoando
aktív tag
válasz
Recyclicator #72606 üzenetére
Na ilyenekbe nem érdemes belemenni, forrasztás és a készüléknek annyi.
Alzánál vettem kissé normális márkásat 4eFtba 1 év után elromlott, de a 2 év garral 3 napon belül kaptam újat. Van ezekben készülékvédelem, alapesetben nem teszik tönkre amibe beledugták, nem érdemes piszkálgatni. [link]Szép Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
jojoando
aktív tag
LR006XXXX48NL csomagot ki kezelheti ha az is nagyon nem akar jönni? 20-n vámon, 23-n tranzitban, nem Budaörsön.
Kint dolgoznak jelenleg is!
-
jojoando
aktív tag
Mondjuk azt én se értem, 1 kosárba tettem de listán is a choice vásárlás [kép] a középsőnek az ára mint hirdették a felső 800+200szállítás, legalsó [kép] tőlem vontak 4050ft körül. Az alsó értéke meg lement a hirdetési ár alá és nincs benne a szállítás sem, szóval ez a matek ilyen. Passz hogy miért és 3 külön küldési száma lett annak nem örülök.
-
jojoando
aktív tag
válasz
stomi61 #72522 üzenetére
Kissé összetettebb ez, nem csak az eladó fizet de az Aliexpressz is, ha a csomag és sok csomag késik, pl a 15 napos esetén. 1 USD ugye, szóval inkább Kína felé érdemes még ilyenkor jelezni, mert idehaza az említett cégek tojnak rá , lényeg ide hozza a Ciano a csomagokat és ők kényük kedvük szerint dolgozzák fel ezeket. Ettől nem bukjuk a boltot, de Kínának ráhatása erősebb mint nekünk itt írogatni valakiknek. Lassan minden csomagra teszek panaszt, ha nem indul vagy megakad, ilyen is van. Ellenőrizzék ők, miért áll nov 24 től vagy dec 4 től egy vámolt csomag,
-
jojoando
aktív tag
válasz
kovacsdavid8 #72519 üzenetére
Tévedés! A csomag ideért aránylag normálisan, itt nem képesek tisztességesen megcsinálni vele amit kell, és nem a vámolásra gondolok, hanem ami azután volna, de nincs.A Vám rendbe az az 1-2 nap, de a köztes "valami "szégyellnivaló, bízok benne a Kínaiak észreveszik, hogy sokat fizetnek ezért és ez nem jó. Ha a posta megkapja vagy az EO főleg, ők másnapra kiviszik, a posta mint egy döglött veréb módjára...
-
jojoando
aktív tag
válasz
szaszlaci #72478 üzenetére
Azok a pár 100 forintosakban is van aksik a fülesben és a töltőben is általában azok is 5-6eFt-s áron adják, jogos. Dokkoló akkuja a sima aksis elemek, amiket bárhol megvehetsz, idehaza is. A minőségük nem annyira jó.
AWEI T28 Pro nem ismerem de az ilyen kialakításúak sem vonzanak, passz a minősége 4eFt rt.
[link] inkább a 16mm driverrel BlitzWolf® BW-CD101 jobban bejönne.
A telefontöltőmet ami ugyanez a márka, több éve használom, tökéletes. -
jojoando
aktív tag
válasz
szaszlaci #72470 üzenetére
Az az igazság sok a hamis gagyi termék. ÉN [link] innen vettem az XT80-st ez nem esik ki a fülemből és 4 órát lazán eldübörög teljes hangerővel is, a Xiaomit nem tartom eredetinek.
Az olcsók meg olyanok is, mennek fél órát és megáll. Egy maroknyit dobtam ki legutóbb ilyenekből, bár szépek és nagy bennük az aksi.
Ju6t eszembe a boltok ez év augusztusában nyitottak, ilyenektől sosem szabad vásárolni!! -
jojoando
aktív tag
Általában nem volna rá szükség, de jelenleg ezen szolgáltatás is gyalázatos a vámolás után vagy el sem indul a továbbítás, vagy esetleg a csoda által, ez a jelenlegi helyzet.
Pandémiában az volt, a téma, ezen nem kéne csodálkozni, főleg ha ennyire sok embert érint, többek közt engem is 8 csomaggal, különböző időpontokkal.
Ettől persze változás nem lesz,
de ma éppen egy rendelésem megkaptam, Ez 12 nap alatt a kezembe került, az EO hozta ki elsőre, megjegyezném eddig 20-40. között voltam év közben a csomagsorban, ma majdnem a 80., tehát jócskán viszik amit tudnak.Türelem, ezt is túl fogjuk élni!
-
jojoando
aktív tag
[link] Talán holnap lesz Hollandiában én a fenti bejegyzésből azt veszem ki hogy erősen itt van ez még esetleg holnapra TALÁN kerül Hollandiába , azt követően a Holland vámra. De a kereső jelzi, ha oda került egyenlőre erre semmi nem mutat. Holnap kiderül, remélem.
Arrived at linehaul office csak itt van, aztán tranzitba vágták és onnan ki. -
jojoando
aktív tag
Azon néztem először csak a 15 Dec 2023 23:36 Arrived at linehaul office Magyarba érkezést szokott adni, és ilyen ritkán jön, főleg hogy nem is ment tovább pár órán belül, de vámra sem. (Vitás érkeztetés) számomra.
Ha valami vitás, nézem Ninjával, track17-l, meg a fentiekkel is, -
jojoando
aktív tag
[link]
Kérdésem az volna, létezik olyan, hogy a Holland követő magyarba érkezik és még utána küldik Hollandba és ide vissza? Fura a beírása a link Magyarországi érkezést mutat Hollandia mentesen, vám mentesen. Vagy erre aztán még fizethetek is pluszt ezért? -
jojoando
aktív tag
válasz
dzf007 #72221 üzenetére
Van amikor, de nem mindig.
Nekem 1 aksi nov 20 [link] tól a vámpapírokkal vacakolnak, illetve szállításra kész dec 12 től,
a másik csomi 5-n vásároltam 1 nap alatt a központi raktárban pihent, beszéltem az ügyfelessel hogy miért vár ott a termék, erre 1 nap alatt részben felpörgették a dolgokat [link] de még nincs úton se, pedig drágább mint pár USD.
Ezzel a Choicés dologgal nagy kavart okoznak,
Viszont már kínomba röhögtem, hogy eddig menűztem míg kapcsolt ügyintézőt, most alulra ami nem annyira látható, beírtam mi a problémám, és válaszolt rá "ÉVA" vagy ki, se disput se refund, csak simán, -
jojoando
aktív tag
válasz
Onderon #72051 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Vagy a vámon átment de xarnak rá, vagy a vám elé sem állították 4 napja, maga ez a rendszer áll hadi lábakon értelmetlen bugyuta vezetéssel.
Ki kéne rúgni minden vezetőt mert ezek sem alkalmasak a feladat elvégzésére.Ez van ez az igazság! Tudnák javasolni értelmes embereket is nem csak sárga meg vörös szegfűt. -
jojoando
aktív tag
válasz
ztibor #71995 üzenetére
Nálam a minőségi kés esetén már a reptér visszafuvarozta a csomagot,. Öregebb eladó küldését voltak hajlandóak befogadni és továbbítani, pedig díszdobozba csomagolva küldte az is. Új eladókat nem fogadja a reptér érthetetlen de ez van. Refund és más eladót kellett választani, ugyanaz csak igérte, de nem tudta elküldeni.
-
jojoando
aktív tag
válasz
dzf007 #71883 üzenetére
V írta, digitálisan papíron ment át a vámon, az is lehet itt sincs az a konténer vagy a tartalma hiányos, 2 hét alatt ha meglenne mozdult volna tranzitba és a szállítókhoz, de ennek nyoma nincs, én nyomtam egy refundot, a csomag feladójának adhatnak információt elvileg ahhoz semmi közöm, pezsegjen az eladó a csomag után, én kifizettem és sehol semmi. Ilyen az élet, nem habos torta.
-
jojoando
aktív tag
-
jojoando
aktív tag
válasz
Donki Hóte #71747 üzenetére
Zárd be az összes böngészőt főleg az Edgét. Keresőbe beleírod feladatkezelő, a listán, ha nem tiltod le, mindig fut a háttérbe hasztalanul. [kép]
Ezután a Ccleaner programot futtasd le [link] , ez mindegyik böngésző net szemetjét kiszedi, törli. Egyéni tisztítás/tisztítás futtatása.
Ezt követően amíg van hiba a frissítések közt, azt a Rendszerleíró/Hibák keresése gombbal megkeresi, utána a hibák tekintése javítása jobb gombbal azokat törli, utána bármelyik böngésző normálisan fog működni. -
jojoando
aktív tag
"A vezérigazgató Balczó Barnabás, akinek havi 5 millió forintos fizetése mellé 650 ezer forintos igazgatósági tiszteletdíj, 240 ezer forint egyéb juttatás és 20 százalékos prémium jár. [link] " A valóság innen van."
*Cikkünket a Magyar Postától kapott tájékoztatás alapján frissítettük.
A csórikámra fizetjük a fél éves postai költség emelést, nem a minőségre.
Azt Ő nem képes biztosítani jelenleg sem. -
jojoando
aktív tag
[link] Azt mondja a Postaguru, hogy olyan kapacitás van a cégben hogy jövőre már terjeszkedni is tudnak külföldre, úgy megy az "ipar"
"A Magyar Postának vannak terjeszkedési ambíciói?
Igen, tervezzük, hogy a Magyar Posta külföldön venne át szolgáltatásokat"
Már csak idő kérdése -
jojoando
aktív tag
Ne haragudj, de hogy 6-8 nap alatt itt van egy termék jó esetben Kínából , és itt megy a kavar , hogy jelen esetben se a vásárló a hibás hogy vámolás után nem továbbítják pl ECS-t, de utána még +10 nap amíg a vásárló megkapja, ha megkapja és nem nyúlják le közben, ezt nem éppen rajtunk múlik. Ha nincs különösebb indok, ide senki sem írna a fentiekből, de sajnos ez a kialakult helyzet és nem tetszik.Valamit át kéne gondolnia a Cainonak, vagy aki ezt irányítja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mazda topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest