Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nlac1
újonc
Sziasztok!
Véletlenül megjegyeztettem a bankkártya adataimat, hogy lehetne visszacsinálni, illetve okozhat-e problémát, ellophatják-e az adataimat? -
válasz
cidalain #9838 üzenetére
Legyen úgy, de nincs ilyen, hogy 15 nap teszt, az más, 15 napon belül lehet indítani dispute-t, ha gond van.
Ha nincs gond akkor le kellene igazolni.
Ha "teszteled" és 15 napig vársz, az eladó meg azt írta, hogy 7 napon belül van lehetőséged visszaküldni, akkor a 7 nap az "erősebb".De szerintem ez egyértelmű:
An Open Dispute is made if:
Goods are not received (confirming date varies by choosing different courier services) after supplier has confirmed order has shipped
Goods are not received in satisfactory conditionMeg itt egy példa
De lehet, hogy csak én értelmezem rosszul. -
cidalain
veterán
Csak azert kerdeztem, mert lezaras utan 15 napom van tesztelni a termemet. Igy meg van meg a purchase protection hatralevo resze + 15nap kb.
Vagy ennek igy nincs ertelme. Ha kiprobalaskor jonak mutatkozik, akkor mindegy?ui: Bocs ha lamasagnak tunik, de ez az elso alis csomagom
-
cidalain
veterán
Alin be kell jelolnom, ha megerkezett az aru, vagy nyugodtan hagyjam leporogni a purchase protectiont?
-
Vertigo18
addikt
Nemrég megjött postán a forrasztó állomásom. Tök jó kis cucc, led szalagot forrasztottam vele.
Ami érdekesség, hogy alapból US pluggal jött, pedig a képen Eu plug van. Írtam az eladónak, gondoltam egy 18 dodós tételnél, hamár eb@cta, akkor küld egy átalakítót, vagy valamit. Erre idetolja válaszba, hogy szépen lépjek el a közeli boltba, és pár forintért vegyem meg magamnak, mert ez náluk nagyon olcsó, itt se lehet nagy összeg!
LOL! Hiába is mondtam neki, hogy öreg, elszabtad, akkor? Semmi!
-
Sondi1986
addikt
Hali mindenki!
Segítség kellene.
Novemberben rendeltem egy MX4 tokot. Nem jött meg időben, ezért írtunk a boltnak hogy nem jött meg. Vissza írták hogy ha értékeljük akkor vissza utalják a pénzt. Hát adtunk nekik 3 csillagot.1 hónap eltelt és nem jött a pénz, írtunk nekik hogy nem jött meg a pénz azt írták ha kijavítjuk az értékelést jobbra elküldik.
De már nem tudtuk kijavítani mert 30nap után már nem lehet, erre csak annyit írtak nekünk vissza hogy: oké ha rendelünk valamit a boltjukból kapunk engedményt, szép napot.Alliexpressen ezt nem lehet valahol jelenteni, hogy se pénz se áru nem jött, csináljon valamit?
-
nick04
csendes tag
Kaptam TN számot de nem hoz be rá semmit. Purchase Protection visszaszámlálóra gondoltam.
A TN szám miatt írtam már rá, de akkor csak annyit írt vissza, hogy nem lesz semmi gond majd jön. -
maj-viktor
őstag
Szállítás alatt van a termék!? Vagy milyen visszaszámláló napra gondolsz!?
Ha él a TN szám, akkor türelem, ha alapból kamu TN számot írtál, azzal az indokkal tudsz jogosan nyitni... amúgy meg a 60.nap előtt nyit és kész, ha nem jött meg!
Igazából ha "feladta" azaz adott valami TN számot, akkor sokat nem tudsz ráhatni, hogy ráírsz... (nem rajta múlik már, hanem a postán)
Persze formailag igazából először az eladóval érdemes egyezkedni... de ha vele nem jutunk semmira, akkor vita... eszkalálás, stbHa meg úgy értetted, hogy vettél valamit, de még nem adott számot, akkor a vállalt processing time-ig nem tud felmutatni valamit, akkor automata visszakapod a pénzedet, még vitát sem kell nyitnod!
-
nick04
csendes tag
Sziasztok. Szerintetek mielőtt nyitok vitát írjak egy üzenetet az eladónak? Most a 8.ik napnál jár a visszaszámláló, tudom, hogy a 4-5. nap környékén kell vitát nyitni. Még nem történt ilyen velem csak azért kérdezem. Köszi
-
maj-viktor
őstag
válasz
wwenigma #9828 üzenetére
Jó, de az 1$-os az hol van olyan teljesítményű...!?
Zöld lézerből még nehezebb volt találnom, aki szállít...
ez kb. a 11.-edik eladó volt... ezt sikerült, előtte a több tizet nem
[link]
(ez sem a nagyteljsítményű... felgyújt mindent fajta... a legalapabb... 3$)Mármint ok persze a drogok / fegyverek is tiltólistán vannak, de mégis bejutnak a EU-ba / országba... azt tényleg az 1$-os lézer is olyan!?
Mert mégha a vámosok megfogják és aszondják, hogy ácsi ez izé.. megértem! Vagy hogy az ali-n lenne a "Not ship to Hungary", de sehol semmi... csak az "új hibaüzenet"... azt más eladó meg mégi szállít, csak sokat kell keresni, akkor mégis hogy van?! O.o -
maj-viktor
őstag
-
flesh
tag
válasz
maj-viktor #9825 üzenetére
Valóban, lehet hogy a lézer régiós tiltólistán van !?!
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #9823 üzenetére
Próbáltam másik eladót...
ez sem... mifene!? Nem jöhet lézer!? (ez nem is az erős felgyújt mindent fajta, csak "sima")
Sőt konkrétan most még másik 5-öt megpróbáltam egyik sem...
(#9824) flesh
Köszi de nekem ez sem jó...
(és most is tudtam mást venni.. csak lézert nem... O.o) -
flesh
tag
válasz
maj-viktor #9823 üzenetére
Ezt nézd meg itt működnie kell.
-
maj-viktor
őstag
Valaki találkozott már ilyennel!?
Létezik valami korlátozás!?
A "Not ship to Hungary"-vel már találkoztam, az már a terméklapon látszani szokott, ha olyan... de itt konkrétan nem írja ezt... leírásban sincs semmi, de a fizetésnél mégsem engedi megrendelni... O.oKártyám is ok, csak ma másik 10dolgot vettem előtte - utána is...
Egy sima lézer - laser pointer lett volna....
http://bit.ly/aliexpressLASERpointerSorry, nothing is available to order now.
&
The following products are not available now.
&
This product can't be shipped to the selected region.szal valaki találkozott már ilyennel!?
(mert mondom a terméklapon a Not ship to Hungary-val igen, de így ilyen módon még nem találkoztam ilyennel, pedig nem ma kezdtem!)
Most ez tiltja az országot vagy "kifogyott"!? Vagy wtf?
-
szoszo75
aktív tag
Hali! Lehet már volt ez kérdés de nem találom. A lényeg hogy van lehetőség újbóli értékelés leadására, vagy a régi módosítására?? Törve érkezett egy kijelző védő 2016-02-25, megreklamáltam és már másnap postára adták , ma meg már itt is van. Nagyon korrekt volt az illető ezért szeretném az értékelésemet javítani.
-
kpal
nagyúr
Aliexpressen vannak olyan napok, mikor akár 50% -al olcsóbban lehet vásárolni pl. fekete péntek stb... ?
Esetleg ilyenkor behúzni egy jobb telefont -
Sqveeze
tag
válasz
peestike #9807 üzenetére
Tessék:
http://www.aliexpress.com/item/2015-Lateset-Razer-Hammerhead-Pro-In-Ear-Gaming-Headset-Earphone-Headphones-With-Microphone-Noise-Isolation-Stereo/32483055088.html
Számomra jól szól, bár kinek mennyire érzékeny erre a füle. Van aki számára megfelelő van aki szerint rossz. Számomra tökéletes. Én a Retail Box-os verziót vettem.
-
beg
veterán
Ha jófej és elküldi, mi a garancia arra, hogy megkapod? Tűzkár, baleset, lopás. Ritka de előfordul útközben. Ilyenkor nyitsz egy vitát, pénzedet visszakapod és mindenki mehet dolgára. De így, hogy már "átvetted"?
Bízz a legjobbakban, mást nem tehetsz. Nagy valószínűséggel megkapod. -
-
molvany
aktív tag
Abban, hogy te leértékelted, hogy a vásárolt terméket megkaptad ( következtetés abból, amit eddig írtáll ).
Az Ali - s eladó akkor kapja meg a pénzét, ha az eladó leértékeli, hogy megkapta ( addig a te utalt pénzed az Ali - nál van, és még nem az eladónál ).
Ami azt is jelentheti, hogy az Ali, mivel te leértékelted, utalja a pénzt az eladónak ( aki még feltételezhetöen el sem indította a te terméked ).
Tehát termék még nála, pénzét már " megkapta ". Innentöl azt csinál, amit akar. Vagy küldi vagy nem.
A " legtöbb eladó korrekt ". De sajnos van köztük is nagyon sok " sunyi " -
molvany
aktív tag
Nem biztos. Több tényezö is kihathat rá, hogy ne jöjjön meg.
Kb. ugyan annyi, hogy megjön. Mivel az Ali - s eladók elöszeretettel szoktak trükközni is ( ez olyan Kínai hobby náluk), bármi történhet még.
Eleve azt is tudni kellene, milyen szállítási módon vásároltál ?
Továbbá ahogy most megtaláltad ezt a fórumot, úgy a vásárlásod elött is létezett már, kérdezhettél volna. Ha valammi ismeretlen, nem szégyen kérdezni.
Vagy aki nem kérdez, jó esélyel megfizetheti a tandíjat. A te eseted is egy ilyen. Vagy - vagy -
tobias40
veterán
Mit írjak angolul az eladónak ha 5" helyett 6"-os terméket küldött?(biciklis telefon tartó)
Gondolom fényképpel is igazolnom kell.. -
Sqveeze
tag
Szerintem én kiégtem.
Rendeltem egy Razer Hammerhead PRO-t mert tönkrement a telefonomhoz a füles és gondoltam miért ne próbálnám ki úgyis szerettem volna régóta ilyet, dehát gondolom úgyis valami klón vagy fake cucc lesz csak a kinézet ugyanaz.
Hát az van, hogy bedugtam gépbe a Synapse Felismerte sőőőt a doboz alján a termékkóddal még a garanciát is rá tudtam regisztrálni.
Most ez azért durva, mert ez a füles 80€ a razer oldalán és még itthon is 22-28ezer forint körül mozog. És én az Ali-n $16 ért vettem.
-
Mtmano
csendes tag
Sziasztok egy kérdéssel fordulnék hozzátok!!
Aliexpressről rendeltem megkaptam hogy elfogadtak vagy vissza igazoltak a rendelesem és én egyből vissza jeleztem acsillagokkal az baj?
Vagy ienkor meg jön meg a rendelt termék vagy nem?
Közre játszik ez a csillagozas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest