-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elthan
csendes tag
Sziasztok. Valamiért Tegnap este nem tudtam belépni az aliexpress oldalra. Ma be tudtam lépni, de nem tudok vásárolni. Pénteken is gond volt az oldallal, vásárolni tudtam, csak fizetni nem. Aztán péntek késő este ki tudtam fizetni az árut. Másnak is van gondja a vásárlással? Még soha nem jártam így vele. Üzeneteket nem kaptam, csak a két pénteki eladó írt, hogy ma feladta a csomagot. Mindig fizettem, soha nem volt probléma az elmúlt 3 évben. 2x volt reklamálásom, de még februárban, egyik csomag meg sem érkezett, másiknál pedig 20 led helyett 10 db-t küldtek. Mindkettő rendezve lett még akkor. A net jó, minden más oldal simán és gyorsan bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Witcher topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged