- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem tartottam messze, de ahol érzem hogy hosszútávon csak az egészségemre menne a játék, akkor azt hagyom.
(Ott tartottam hogy a doki a túloldalon mondja hogy menjek ide-oda, aztán elmentem és épp egy doktor id kulcsát kerestem -meg egy save pointot- a 22x szobáknál vagy hol a szöszben. És ott untam meg hogy kinn volt a folyosón, én benn az egyik teremben egy szekrényben, és egyszerűen a folyosón az ajtó elől alig volt hajlandó elmenni. Aztán elment, szépen guggolva mentem, és akkor is előjött. Na itt lett elegem, mert amíg az amnesia hasonló nehézségű de játszható, addig ez csak az agyamra ment az ai-val. Pedig egyébként egy baromi jó játék lenne, de még easyn is szivat.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Autós topik
- GL.iNet OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air 13 M3 8/256 93% akksi
- Eladó PC Build!
- 2 x Nothing Phone 3(a) 12/256 fekete és fehér sok kiegészítővel
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest