Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
shit...az évben most írok először ide, nincs semmire se időm, annyi minden történik körülöttem.....folyton xar a gépem, ez az egyik legroszabb, főleg ha az ember Infós egyetemen...suks, most jutott eszembe, hogy a bnőmmel tegnap voltunk 1 hónaposak és jól elfelejtettem
itt van az albiban a másik szobában, de szvsz ő is elfelejtette, volt elég dolgunk a hétvégén eddig. Ő most is tanul, nekem meg időm sem volt tanulni, mert a gépem sehogy sem akart elindulni. Ha elindult akkor is csak pár percet, max 1 órát ment. Jah tegnap előtt azt is észrevettem, hogy nemmegy a proc ventim
és így ment 2 napig fagyás nélkül, aztán végleg kampó, valszeg a VGA-m is elszállt, hogy mitől azt nem tom, most Viktor (albitársam) vidkarija van bent amíg nem jön. TNT2 keményen.
most enyni
nemtom mikor lesz időm megint írni, igazság szerint most sem lenne időm, csak nemtudok tanulni, pedig a hétvégén nem volt rá időm, se gépem amin tanuljak. na csa'
és keep it real!
Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
itt van az albiban a másik szobában, de szvsz ő is elfelejtette, volt elég dolgunk a hétvégén eddig. Ő most is tanul, nekem meg időm sem volt tanulni, mert a gépem sehogy sem akart elindulni. Ha elindult akkor is csak pár percet, max 1 órát ment. Jah tegnap előtt azt is észrevettem, hogy nemmegy a proc ventim