- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gygyusz
csendes tag
válasz
zsoca929 #1770 üzenetére
Szia!
Engedd meg hogy én válaszoljak elsőnek hiszen kb 1 hete ugyanebben a dilemmában voltam én is. Nálam az anyagiak döntöttek ugyanis a T7100-es procival és 160-as vinyóval szerelt verzió hirtelen 16eft-al lett drágább az 1 héttel azelőtti árnál, míg a kisebb procival és vinyóval szerelt ugyanannyi maradt ill pár száz forinttal emelkedett. Én speciel a Gibzone-nál rendeltem meg a gépet mert még mindíg jóval olcsóbb mint maga az anyavállalat(albacomp; gondolom a kedvezmények miatt). Viszont én is rafkós voltam mert az olcsóbbikba opcionálisan kértem a T7100-a procit és így legalább egy 5-össel olcsóbbra jöttem ki mint ha a drágábbat vettem volna
(na jó buktam 40 giga vinyót de nekem a 120-as is teljesen elég, a többi periféria meg teljesen ugyan az!!). A T7100-es proci klasszisokkal jobb mint az T5250 íme: [link]
Még csak pár napja birtokolom a gépet, XP-t használok rajta, minden megy eddíg hibátlanul (egyedül a SATA dolgot bénáztam el,de most az sem számít).
Anyagminőség: Műanyag ez eddíg sem volt titok, nem egy magnézium mittudomain milyen burkolat mint a VAIO-kban de azért nem vészes (a por az erősen meglátszik mert ilyen fura sprőd, recés műanyag van a billentyűzet mellett körbe. Igazából minden attól függ ki mennyire igényes - mire is kell neki a gép. Nekem special asztali gépet kellett vele helyettesíteni/pótolni és eddíg nagyon jó vételnek tartom. A kijelzője először nagyon ratyi volt, de amint felkúszott a driver és megkapta a kellő (1280X800-as) felbontást teljesen meglepődtem mert olyan képe lett mint 1 crt monitornak (ajánlom a 32-bit es felbontást az is sokat segít).
Használat: Hát igen én kimondottan vegyes használatra szántam és hát a kártya miatt maradt fenn a rostán az a márka ill laptop. Ebbe most nagyon mélyen nem mennék bele; a telepítések után felraktam a 3dmark06-ot és MINDENT csutkára téve kaptam 1882 pontot (tehát nem finomítgattam én semmit mindent maxra tettem kíváncsiságból,majd 1x megxcsinálom normálisan is). Amiket eddíg kipróbáltam: Fifa08 totál maxon gond nélkül, Motogp07 viszonylag magas beállításon elég szépen (apró szaggatások előfordultak), és most a Pro street amire nagyon gyúrtam hála istennek teljesen maxon megy és gond nélkül (1-2 óra után van némi szaggatás de én ezt az 1g ramnak tulajdonítom;gondolom elfogy...)
Az akksi elég változatosan teljesít;ha csak böngészek akkor kevésbé, ha youtube-ozok már jobban és így tovább fogy az akksi terhelhetősége. a max olyan 2,5 talán 3 óra de akkor semmit sem csinálsz csak ülsz előtte
Per pill ennyi jutott eszembe ha tudok megpróbálok még segíteni.még anyit, hogy itt a 2 gép: az eredeti: ([link]) és az általam vásárolt és fennt is említett olcsóbb: ([link]) mely utóbbiba került 10eft-ba a proci bővítés így lett 182e a vége (amúgy 180 volt nálam a max keret 2-őt így is kölcsönkértem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest