Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Köszi a segítségeket, már akkor megvolt, csak elfelejtettem írni, hogy thx! :))
-
PeliScan
addikt
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Köszi a mélt, kipróbálom, hogy visszaveszik-e? (és lesz egy kis lelkifurdalásom.) Most nem is izgat, de majd, ha el akarom adni, szerintem ez jó sok mínusz píz lesz.
Ha nem: szóval akkor az alaplapba csak a sárga menjen? Semmi más? -
PeliScan
addikt
Tud vki segíteni ebben..?
És télleg, vajon elhinnék a bótban, hogy 'eccercsak leállt a venti, há' nem tom, mi történehetett'? mert még garis -
PeliScan
addikt
Öh, hát igen. Most hangszigetelem a gépházat, és itt hever az asztalon. A procin ideiglenesen, amíg nem teszek rá potit, ellenállás van, és lecsúszott róla (hogy hogy, azt ne kérdezd:((() a szig.szalag. :(
Tudsz arról valmi, hogy a földet hova kössem? A tápra, ahonnan szedem a 12Vot, vagy az alaplapra, ahova a sárga, az RPM infó megy? -
PeliScan
addikt
Eh, ez az én formám. :(
Kötözgetem az ellenállásokat ide-oda, eccercsak sikerült az egyik szabad vezetékvégnek hozzáérnie a táp fémburkához. Ezen ment a 12V az alaplapról a CPU hűtőbe. Most a tápról szedem neki az áramot, mert a lap már nem ad. Ugye más baja nem lett, csak ez?
Bár áramot nem ad, de a fordulatszámot még kijelzi, úgyhogy vissza kéne kötni rá a CPU venti sárga-feket vezetékét, a pirosat meg a tápra.
A kérdés az, hogy a feketét, vagyis a földet, az alaplapra kössem, vagy a tápra???
Plz hlp, előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest