- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen videókártyát?
- Házi hangfal építés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
_gerisoft_ #17 üzenetére
Mikor beleraktam a SATA vinyót frissítettem, tehát az egy hónappal ezelőtt elérhető legfrissebb BIOS van rajta. Nem tudom az elmúlt egy hónapban mikor készült ez a kép, de talán valamikor akkor, mikor a barátnőmnél voltam 4 napig és nem volt fűtés a szobában. De most egyébként (7 órája van bekapcsolva a gép) 32 fokos a cucc. Persze szerintem a szenzor nem pontos, lehet hogy melegebb persze, de tényleg nincs húzva semmi és jó a hűtőm nagyon. Ennyi, de nem szemfényvesztés azért. :)
-
Sick Boy
őstag
válasz
_gerisoft_ #11 üzenetére
Nem, nem a hűtőben, az asztalom alatt a földön, meleg szobában. Annyi az egész, hogy azóta, mióta a fényképeket csináltam, ami a tar.hu-n fent van (lsd. fenti link, #1), átrendeztem kicsit a házat (a hűtőcserével párhuzamosan, ha már úgyis darabokra szedtem), eltüntettem a kábeleket, nem állja semmi sem az útját a levegőnek. A procihűtő meg 3200+ AMD-re van, az enyém csak 2500+ (nincs húzva). Ennyi. Ja a fordulatszámokat is nézd! Van 2 db házhűtő is a házban. 8 cm-esek.
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő