- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Aktív témák
-
guest
veterán
hajrá
-
guest
veterán
mivelhogy semmi közöm hozzá de vigyék Franciskához az egészet és hozzanak valami működőt. Ha ez nem megy akkor lehet hogy még a sw raid is jobb mint egy nem működő hw.-s
Sok sikert! -
guest
veterán
szerintem ''jó'' áron akár itt is megszabadulhatsz tőlük,
de még mindig használhatod bootolásra, átmeneti adatok tárolására, proxy cache, samba winx file server...
mielőtt megvennéd mylex-et verd ki belőlük pontosan milyen kontrollerről van szó (nekem nem sikerült), exek utan www.mylex.com, milyen management tartozik hozzá, esetleg mi van ha nem lehet vele a raid-ről bootolni (ha nem kell 1 ide bootlemez pl. 40MB nem giga, mega! is megoldható)
tényleg nem macera képpen de előbb info aztán hajrá... (bocsi) -
guest
veterán
Akkor scsi raid. van a lomtalamításban egy mylex raid. Az szerintem jo lesz kell hozzá akár scsi I, II szóval valami Single Ended cucc. pl. quantum, vagy ibm is van elég olcsó. kérdés a kapacitás ami kell. és a raid 5 legalább három vinyó amiből 1 ha bedöglik sima csere (ha hot swap ami drága) akkor ki se kell kapcsolnia gépet...
-
guest
veterán
bocsi csak most jutottan aNettkez...
alaplapi RAID azaz raid 0, 1 vagy 01 tükrözés, stripeing... nem mindegy mi kell. tükrözés növelia biztonságot st. mega sebességet. nem mindegya a hdd sem lást Chip m. nevű vicclap nemis olyan régen. ha így gyorsabb és az kell legyen! mentés sűrűn, vagy SCSI Raid 5 legalább 3 hdd-vel az a tuti -
guest
veterán
lehet, hogy semmit nem lassít ha 1 CPU. Mi és mennyi fut rajta, és az ami fut támogatja-e az SMP-t (pl Oracle8 + SMP modul). A linuxod tudja-e hogy kulön CPU-ra tegye a processeket...
Szóval bonyi -
guest
veterán
Drivers on the driver disk can only be used on an uniprocessor system.
1. ha ez eddig igaz akkor a többi nem
If you want to use it on a multi processor system you should boot up from an uniprocessor kernel
a masodik proci benne lehet de a kernel 1 procis
and then install the driver.
feltelepíted a driver-t, ha megy (menni kéne)
akkor az amugy is uj SMP kernellel ujrabootols, és ő szerintük megy, ha nem akkor --> 1.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B760M PRO RS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged