Hirdetés
Aktív témák
-
Marcikaeder
újonc
Sziasztok!
Egyik reggel éppen bekapcsolatam volna a gépemet mikor a létező legrosszabb dolog fogadott a monitoromon: semmi.Specifikációk:
CPU: i5 4460
MB: Asus H81-Plus
RAM: Corsair 2x4 GB DDR3 1600 Mhz
Pontos leírás:
Bekapcsoló gomb megnyomása után felpörögnek a ventilátorok, a CPU melegedik, az alaplapon (az egy darab) led világít, csippanás nincsen és kép sincsen.
Mit próbáltam:
Kivettem a ramokat, felcseréltem őket, semmi sem segített, az egyetlen jel az volt, hogy amikor kivettem mindegyiket akkor elkezdett csipogni.
Kérdésem:
Mire utalnak ezek a tünetek?
A ram nélkül csipogás azt jelenti hogy a processzor a ludas?
Próbáltam utánaolvasni az interneten, de az ilyen lapokkal kapcsolatban nagyon kesvés információt találtam.
Szerintetek megéri pótolni az alkatrészt ha meglesz a probléma, vagy inkább újítsak valami gyengébb de újabbra?
A segítséget előre is köszönöm,
Marci
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asus Strix Z270f Gaming
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest