- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
montaron
tag
Kérlek segítsetek!
Mi lehet a probléma? Megy a windóz 3-4 hétig, aztán egyik bekapcsoláskor, a bekapcsolás a windóz indítása közben lealszik standbyba a monitor. És kész ennyi. Ki be kapcsolom, csökkentett módban elindul, de amikor újra normálban akarom indítani, újra lealszik. ennyi. Mi lehet a probléma? Újrainstallálás segit csak. de már 4x csinálom végig ezt a dolgot. (bár volt már úgy hogy az install közben aludt el..)
Elkezdtem letesztelni a memóriákat. Corsair DDR400 2*512 MB.
A memorybank-ok jók, és az egyes memóriák single channelban hibátlanok (55 passig, 13 óráig ment). Namost ha betettem dual channelbe (ahogy eredetileg futottak), és kidob egy rakat hibát. Megpróbáltam másik dual channel bank kombinációban, ott is. Eddig volt húzva a proci, a procim egy olyan steppingű Barton,mely alapfeszen tudta a 3200+t. namost levettem gyári órajelre (11*166), a memóriát 200-on hagytam. Így is kidobja a hibát. A memóriát csak nem fogom 166-ra letenni, mert neki tudnia kéne a 200-at.
Alaplaphiba? Vagy a memtest nem bírja a dual channelt tesztelni?
KÖSZÖNÖM!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest