- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hali. Tegnap történt a problémám, mikor kivettem a lapomból a procit, de a borda tartója erősen rá volt szorítva a lapra... Szóval Kicsit megcsúszott a csavarhúzó, és picit megpöckölt egy apró integrált nyavaját, egy csíkon egy pici pötty összesen. Kérdés, hogy ezt valaki meg tudja-e nekem javítani?
Szerintem csak össze kéne kötni meg lelakkozni.
Ja azóta melegszik a proci, csak képet nem ad, és elkezd csipogni mikor bekapcsolom. -
hipernick
tag
Hali!
Én két abit bf6-on is cseréltem kondikat, azóta hiba nélkül futnak. A kondikat kiforrasztod ,bemész egy megfelelő boltba és kérsz helyettük ugyanolyan paraméterekkel rendelkezőket. Visszarakod őket és kész is a remekmű.Az egész egy 20 perces folyamat, nem egy nagy meló, persze kell egy kis gyakorlat forrasztásból. Hát ennyi, láss neki.
-
mr_ricsi
veterán
''persze csak azokat, melyeknek fel van púposodva a tetejük''
A púpos kondikkal azonos méretűeket mind! Ha pl. az 1500u/6,3V-os kondik közül 2 púpos, akkor az összes ilyen kondit cseréld, hogy sunyi gyártáshibás se' maradjon.
Csakis 105°C-os low ESR-es kondit használj, és minimum olyan értékűt, mint ami gyárilag volt. -
zol_
csendes tag
hello!
nem tom, ki hogy van vele, és legfőképpen mennyire éri meg, de én nem szeretem kidobni egyből azt, ami rossz(vagy legalábbis annak tűnik). éppezért nem hajítottam ki egy Abit bf6-os alaplapot sem, habár nem hajlandó mozdulni. pedig amíg be nem tettem a házba, egész jól ment. aztán a házban már meg sem nyikkant.azon filoztam, milenne, ha a kondikat(persze csak azokat, melyeknek fel van púposodva a tetejük...) kicserélném.
hogy kérdést is feltegyek: van ezzel kapcsolatban tapasztalata vkinek?! mennyire okozhat gondot, ha pl kissebb kapacitású kondit teszek be?!
ZoL
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest