Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
A digitall a válaszemailben megígért határidőt szintén ugyanúgy nem tudta tartani mint az eredetit. 3 hét volt feltüntetve mint várható kiszállítás, 1 hónap eltelt és semmi ekkor írtam nekik, ők közölték hogy logisztikai probléma volt a beszállítóval 2 hét múlva érkezik a pesti raktárukba, az egyetlen opció hogy visszamondhatom a rendelést ha nem akarok tovább várni.
A 2 hét kedden járt le ma hétfő van tehát ez már 3 hét, jelenleg a termék 46 napja van megrendelve és még a pesti raktárba se ért oda, egyet se lépett előre a státusza, maguktól persze ezúttal se írnak emailt. Ezek után és még ki tudja hol van a vége én természetesen senkinek nem tudom ajánlani hogy a digitall.hu-n vásároljon bármit. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Hát rohadt sokat kell várni náluk az már biztos, ami ki volt írva a termék mellé várható időtartamnak az már rég letelt és egyet se lépett előre a státusza rá se néztek
Írtam nekik egy emailt pénteken hogy tudnak e adni róla valami felvilágosítást, kaptam egy automata választ hogy megjött a levél ahogy tudnak válaszolnak, most várok tovább. -
Visormail
addikt
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
http://www.digitall.hu
http://okdigital.addel.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Írtam nekik egy emailt pénteken hogy tudnak e adni róla valami felvilágosítást, kaptam egy automata választ hogy megjött a levél ahogy tudnak válaszolnak, most várok tovább.