Aktív témák
-
shadoan
tag
jajj de idegen :)
-
shadoan
tag
MYSQL connection? Mijamanó? azmegmi?
-
shadoan
tag
Thanks, most a dreamweaver volt éppen kéznél MX edition.
Hát elég nagy szívás egy laikusnak.
Elmondom részletresen mit akarok, mert így nem fog összejönni:
Van egy nagy cég, ahol dolgozok és sok az új ember és a folyamatos teljesítményflemérések nagyon nagy gondot okoznak a trainereknek, ugyanis papír alapúak és ki is kell értékelni őket. Ellenben a csoportokért felelős vezetők egy excel táblázatba töltik foyamatosan a kérdéseket és hozzájuk 4 választ, amiből egy jó. Ezt a trainerek manuálisan használják fel.
Namost innentől kezdve gondolom mindenki el tudja képzelni.
Bejön az alkalmazott mondjuk az Opel üzletágból ''vizsgázni'', leül a gép elé, betölt egy web oldalt a belsőp hálóról, amiben kiválasztja az üzletágat és az oldal véletlenszerűen kiválaszt az üzletág alá tartozó kérdésekből 20-at és kidobja. A 20 kérdéshez tartozó 4 választ (összesen 80) pedig voting button segítségével tudná konfirmálni. Utána pedig jönne a kiirtékelés.
Szerintem egy hozzáértőnek ez egy kurva egyszerű feladat, de nekem gáz. Egyelőre megnéztem a dreamweavert és nagyokat pislogok :) Ebben a fázisban tart a fejlesztés :D
De tanulékony vagyok és nagy az akaraterőm -
shadoan
tag
köszi! Rendesek vagytok...
-
shadoan
tag
Sziasztok,
Először is nem vagyok nagy HTML guru, prbálgattam már és összejött, de ilyen php meg flash meg ilyenek távol állnak tőlem.
Egy tök egyszerű feladatot szeretnék megcsinálni.
Kell egy weblapot szerkesztenem, ami egy adatbázisből kérdéseket hív meg és ad 4 lehetséges választ. Szintén egy adatbázisból ugye. Tesztek kitöltéséhez kellene.
Az értékelést pedig elküldi emailben a trainernek.
Röviden ennyi.
Milyen szerkesztőt használjak hozzá? Milyen adatbázis rendszert használjak (ha megoldható akkor excelből lenne a legjobb)?
Kérem ne felejtsétek, hogy nem értek annyira a témához. Tud valaki segíteni?
Köszi! előre is...
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest