Aktív témák
-
shadoan
tag
jajj de idegen :)
-
Gyuri16
senior tag
elejen komplikalt ja, de aztan megszokod. Ha jol ertem te egy exceles tablazatbol akarod azokat a kerdeseket meg valaszokat kiszedni. Hat en nem nagyo ertek hozza, de azert szerintem valoszinutlen hogy php vel konnyen szedsz ki exceles tablazatbol dolgokat. Majd ir valaki okosabbat is no. :)
-
shadoan
tag
MYSQL connection? Mijamanó? azmegmi?
-
shadoan
tag
Thanks, most a dreamweaver volt éppen kéznél MX edition.
Hát elég nagy szívás egy laikusnak.
Elmondom részletresen mit akarok, mert így nem fog összejönni:
Van egy nagy cég, ahol dolgozok és sok az új ember és a folyamatos teljesítményflemérések nagyon nagy gondot okoznak a trainereknek, ugyanis papír alapúak és ki is kell értékelni őket. Ellenben a csoportokért felelős vezetők egy excel táblázatba töltik foyamatosan a kérdéseket és hozzájuk 4 választ, amiből egy jó. Ezt a trainerek manuálisan használják fel.
Namost innentől kezdve gondolom mindenki el tudja képzelni.
Bejön az alkalmazott mondjuk az Opel üzletágból ''vizsgázni'', leül a gép elé, betölt egy web oldalt a belsőp hálóról, amiben kiválasztja az üzletágat és az oldal véletlenszerűen kiválaszt az üzletág alá tartozó kérdésekből 20-at és kidobja. A 20 kérdéshez tartozó 4 választ (összesen 80) pedig voting button segítségével tudná konfirmálni. Utána pedig jönne a kiirtékelés.
Szerintem egy hozzáértőnek ez egy kurva egyszerű feladat, de nekem gáz. Egyelőre megnéztem a dreamweavert és nagyokat pislogok :) Ebben a fázisban tart a fejlesztés :D
De tanulékony vagyok és nagy az akaraterőm -
shadoan
tag
köszi! Rendesek vagytok...
-
Gyuri16
senior tag
szerkeszteni, hat notepadtol dreamweaverig barmi, frontpaget nem ajanlom. Ja hogyha te a html-t ''szerkezted'' tehat nem irod akkor elobb kicsit azt kellene megtanulni. MySql szinten, te csak kodot irsz, a tablazat a serveren van.
Ja en dreamweavert ajanlom.
Mennyire nehez, hat sokan hasznaljak, nem annyira nehez alapfokon, ha van jo konyved meg tudod tanulni.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
1. HTML nem tud adatbázist kezelni.
2. Az excel nem adatbázis. :DDD
Szal. Szerveroldali scrip nyelv + szerveroldali adatbázis támogatás, vagy txt alapú ''adatbázis''.
Ha ezek megvannak akkor már egyszerű a dolog.
Szóval elsőször nézd meg ezekrendelkezésre álnak-e, és utánna jöhetnek a részletek. -
shadoan
tag
Sziasztok,
Először is nem vagyok nagy HTML guru, prbálgattam már és összejött, de ilyen php meg flash meg ilyenek távol állnak tőlem.
Egy tök egyszerű feladatot szeretnék megcsinálni.
Kell egy weblapot szerkesztenem, ami egy adatbázisből kérdéseket hív meg és ad 4 lehetséges választ. Szintén egy adatbázisból ugye. Tesztek kitöltéséhez kellene.
Az értékelést pedig elküldi emailben a trainernek.
Röviden ennyi.
Milyen szerkesztőt használjak hozzá? Milyen adatbázis rendszert használjak (ha megoldható akkor excelből lenne a legjobb)?
Kérem ne felejtsétek, hogy nem értek annyira a témához. Tud valaki segíteni?
Köszi! előre is...
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged