- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
shadoan
tag
Thanks, most a dreamweaver volt éppen kéznél MX edition.
Hát elég nagy szívás egy laikusnak.
Elmondom részletresen mit akarok, mert így nem fog összejönni:
Van egy nagy cég, ahol dolgozok és sok az új ember és a folyamatos teljesítményflemérések nagyon nagy gondot okoznak a trainereknek, ugyanis papír alapúak és ki is kell értékelni őket. Ellenben a csoportokért felelős vezetők egy excel táblázatba töltik foyamatosan a kérdéseket és hozzájuk 4 választ, amiből egy jó. Ezt a trainerek manuálisan használják fel.
Namost innentől kezdve gondolom mindenki el tudja képzelni.
Bejön az alkalmazott mondjuk az Opel üzletágból ''vizsgázni'', leül a gép elé, betölt egy web oldalt a belsőp hálóról, amiben kiválasztja az üzletágat és az oldal véletlenszerűen kiválaszt az üzletág alá tartozó kérdésekből 20-at és kidobja. A 20 kérdéshez tartozó 4 választ (összesen 80) pedig voting button segítségével tudná konfirmálni. Utána pedig jönne a kiirtékelés.
Szerintem egy hozzáértőnek ez egy kurva egyszerű feladat, de nekem gáz. Egyelőre megnéztem a dreamweavert és nagyokat pislogok :) Ebben a fázisban tart a fejlesztés :D
De tanulékony vagyok és nagy az akaraterőm
Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest