- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricso
tag
Szerintem jó árban adja nagyon. Bár én nem vennék, domború , hajlított akváriumot, mert qvára torzít, bár ez a feladata, de nekem nem gyere be.
A lényeg, hogy ennyiért máshol nem kapod meg szerintem.
Acucc ára újonnan bőven 100 ezer felett lehetett, ha csak abból indulok ki, hogy egy eheim szűrő közel 30K.
Jó vétel, vedd meg. -
Ricso
tag
Az egyik haverom úgy tartja a tubikat, hogy van neki egy 20 literes akváriuma, de néha vödörbe teszi és belerak egész napra egy nagy porlasztót, így azok állandóan kapnak levegőt és a melegebb víz miatt gyorsabb lesz az anyagcseréjük ezáltal, gyorsabban kitisztulnak.
-
Ricso
tag
Egy olyan kérdésem van hozzátok, kíváncsi vagyok, hogy a tubit ti hol és hogyan tartjátok, hogy ne legyen köztük fele döglött?
-
Ricso
tag
Igazság: növénytápsó és algaevő együtt nem megy, nekem is kihalt a régi akváriumomból. Én nem használok tápoldatot és nincs velük semmi gáz.
Igazság szerint a diszkoszok nem nagyon szeretik a túlzsúfolt akváriumokat.
Nekem a mostaniban van 1 algaevő, 1 Botia machracanta, és a diszkoszaim.
A halad szerintem megijedt és biztos nem finomszemcsés az akváriumod alja, valószínő, hogy abban sértette meg a száját. Szerintem
Használj legfinomabb szemcséjű homokot, és a növényeid is meghálálják -
Ricso
tag
Ez így van, bár tengeri akváriumnál már ott kell lenni a szeren, mind szaktudásilag, mind anyagilag, no nem mintha a diszkoszoknál nem, de azért van némi különbség.
Pl: Míg egy vadi új diszkoszos akváriumot kihozok 70K-ból, a sósvízű meg lehet, hogy 170-nél kezdődik.
Én is szeretem a bohóchalakat, bár az igazi sósvizi kedvencem a ''lion fish'' aszem tűzhalnak hívjuk, no meg a kiscápák. -
Ricso
tag
válasz
Motion_Blur #456 üzenetére
Csak egy mezei türkiz
-
Ricso
tag
Iszonyat mi árakat tudnak ezekért a gyönyörű állatokért kérni és adni az emberek.
Bár nagyon lehet bennük gyönyörködni.
Én marhaságnak és mohóságnak látom azt, hogy a vadon befogott állatokat tartják egyesek, hiszen azok megszokták a szabadságot és nem nagyon bírják a bezártságot, egyépként is nagyon érzékeny állatok. Több ezernél járnak a tenyésztésnél (fajta, szín kombó) és úgy tudom, hogy tenyésztésben a németek és a távolkelet jeleskedik legnagyobb sikerrel. -
Ricso
tag
válasz
Motion_Blur #451 üzenetére
Szerintem tenyésztettek, mert egész pici 3-4 cm es koruk óta vannak nálam és nagykeres halas barátom által tudtam hozzájuk jutni '' bagóért''.
-
Ricso
tag
és a kedvencem -
Ricso
tag
válasz
Motion_Blur #441 üzenetére
2 Sacem marathon 1000-es, van olyan jó, mint az eheim és sokkal olcsóbban vettem annó nagykerből.
-
Ricso
tag
válasz
Motion_Blur #435 üzenetére
Ha dugnának, akkor full milliomos lennék már, de nem és nem és nem.
Ahhoz vennem kéne egy igen drága vízlágyítót és a pepecselés már így is az agyamra megy néha. -
Ricso
tag
válasz
Motion_Blur #429 üzenetére
Porlasztót felkell venni csutkára, a megszokott 2 hetente 1/3 vízcserét heti 1x, ugyanis az anyagcseréjük is nagyon felgyorsul, bár ennek örülni is kéne hiszen úgy nőnek, mint a gomba. Bár anyagilag nem a legjobb, esznek nagyon és ilyenkor sokkal nagyobb a veszélye a baktériumok túlszaporodásának, mint máskor.
Nekem speciel diszkoszaim vannak és nagyon jól bírják, mitöbb élvezik is a melegvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest