- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nem akarok ellent mondani, de kicsit sok az "állítólag"
Én LED-et használok és bár vízálló, nem csapódik le a pára, mert ez a tető kialakításától is függ nagyban. Amit én vettem, az állítólag nem sárgul meg, de ha mégis, vissza tudom küldeni gariban.
A fénycső is veszít a fényerejéből, sőt ugyanúgy tönkre megy egy idő után, szóval ugyanott vagy. A fogyasztás terén sem értek egyet, mert 18 wattból LED-del ki lehet hozni 2100 lument, egy 18 wattos cső 900 lumen jó esetben. Hőleadásban egyetértünk.
Amit vizsgálni érdemes LED-fénycső dologban az a színhőmérséklet, cri stb. Ezeknél szerintem a cső a jobb, főleg ha drága csőről beszélünk, ami akváriumhoz van. Amúgy nálam sincs más a lakásban, csak LED, GU10 és GU10 spot, pár E27. Igaz ez utóbbiak nem gagyik, hanem dimmelhető LG-k, de a többi is márkásabb, nem full kínai - ami csomó ismerősnél már tönkre ment (ezek mind ilyen banggood, aliexpress és társai szökevény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest