Aktív témák
-
Zoolee19
senior tag
Igen mivel én nem hiányos terméket adtam oda neked, amit adtam lapot az tökéletes.
De te egy olyan hangkarit adtál, amihez nincs driver, csak esetleg xp-s de ki sem merem próbálni.
Amúgy utána néztem és állítólag nagyon szar a hangkártya, torzít stb.
Szóval olyat adtál ami úgy mond semmit nem ér...!
Igen írtam privit de nem kaptam rá választ.. én ha kapok valakitől privit akkor válaszolok mert így illik vagy tévedek?
Igen említetted a telefont, hát ez szívás mert nincs pénz a kártyámon ha lett volna biztos hívtalak volna, és nem itt szenvednék hogy vége legyen ennek a dolognak.
Amúgy minden privi meg van, amiről beszéltünk, nem szoktam törölni őket....Jaa amit te küldtél az egy progi aminek a neve Download_driverdetective na ez szép is driver.
Le is teszteltem vele és semmit nem talált, sőt még nekem kellet volna fizetni érte hogy használjam.
Na mind1 várom a hangkártyát.Üdv
-
Zoolee19
senior tag
Sziasztok!
Remélem ez anyagi kárnak minősül, amit én írok.
Egy nagy feketét szeretnék adni Sol4r-nak, mert volt egy üzletünk.
Elcseréltem vele egy tökéletes Asus P5QD Turbot amivel ez idáig nincs gond.
Ő cserébe adott egy MSI P7N Diamond lapot, ami működik csak épp nincs hozzá hangkártya, de ő adott egyet mondván hogy tökéletesen működik WIN7 alatt.
De mivel WIN7 alatt nem is, gondolom XP alatt sem valami tökéletes.
Aztán 1-2 napra rá mondta hogy szerez nekem hangkártyát.
Írta 26.-án hogy délután már lesz egy hangkarija, és ha működik ír és küldi postán ha ez nem történt meg, se válasz, se hangkártya.
Privire nem válaszol... pedig belép minden nap.Nem érdemes vele üzletelni normálisnak tűnt, de úgy látszik még sem az!!!
Remélem megkapja a fekete pontot!!!
Üdv
-
Zoolee19
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged