Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ruzsabazsa

aktív tag

sziasztok! na szóval van egy kis konfliktusom randras <- nevű tagunkkal.a probléma témája egy k300i-öcsémnek szánt teló... 2500ft-ba egyeztünk ki úgy hogy utánvéttel küldi a cumót. a postázás napján írta hogy a bátyja rosszul adta fel igy 3500ft-ba fog kerülni a cucc.belementem,bár nagyon rosszul jött.azt mondta h utána küldte az ezrest egy borítékban.múlthét csütörtökön ide is ért a teló,3542ft volt...az ezres azóta sincs itt...ma is váltottam vele pár privátot,bár azt állitja h elkajlódott(de a keményebb hangvételű privátra már nem válaszol,pedig folyamatosan jelen van)..semmit nem tesz.nem szeretném h ilyen inkorrekt ember még több embert lehúzzon ilyenféle pitiáner módszerrel.
    tiltsátok vagy nemtudom... én korrekt voltam eddig mindenkivel azthiszem...lehet h durva kérés h tiltsátok,még ha egy kisebb összegről is van szó.a másik h újonc vagyok,de attól még szerintem senki se csalódott bennem.

hirdetési jogosultsága az ügy rendezéséig megvonva

[ Módosította: z0d1AK ]

• ruzsabazsa

aktív tag

hol is kezdjem.
    MSI.inc - ő lenne a hunyó
    hatalmas feketepontot neki.
    az e8600 -as prociját akarta velem elcserélni egy az egyben.(q6600fejébe)
    hirdetése persze nincs.az üzlet abbol ált h egyszerre küldjük,de valahogy mégse. ő mondta h reggel elküldi és küldi emailbe a bizonylatot.az is megvan.na jo nézem az email-eimet és elküldte,na de még mindig nem hittem neki mert photoshop-pal simán megoldható.én nem értem rá elküldeni és mondtam is neki,de akkor állítólag már elküldte,és engem szidott h milyen szemét vagyok h arra ment ki a játék h elsőnek én megkapom és visszaküldöm az quadot.ugye nem ért ide mivel ő hazudott és csak kitöltött,de el nem küldött bizonylatot mutatott.ha én elhiszem a bizonylatot,akkor én elküldöm neki a processzort ,és ő kapja meg előbb.szoval mindenképp képp ő kavart be.és akkor ő hamarabb megkapja mint én.és én meg hoppon maradtam volna.

de szerencsére nem tudott átvágni,vigyázzatok vele!

Aktív témák