Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • roPHka

    senior tag

    válasz killipoly #8836 üzenetére

    Privátban bár nem írtam, de akkor most elnézést kérek, a kissé félresikerült, pontosabban létre sem jött "biznisz" miatt.

    A feketepont jogos, de csak félig, mivel az egy percnyi telefonköltségeden kívül más jelentősebb anyagi kárt tudtommal nem okoztam, úgyhogy mégiscsak nézzük a pozitívumot. Meg azt sem árt elfelejteni, hogy egyszer sem történt meg, hogy odarendeltelek x időre és y helyszínre és én nem jelentem meg, hiszen még oda sem rendeltelek, nemhogy nem mentem el a találkára, szóval szerencsére egyszer sem kellett rám órákat várnod indokolatlanul.

    A kissé unkorrekt hozzállás és az eladással kapcsolatos apróbb információk nem közlése feléd, talán hagy némi kívánnivalót maga után, és ez valóban nem volt szép, de mentségemre szóljon, hogy nem gondoltam volna, hogy csak úgy valaki 1 héten belül elviszi a gépet. Csak úgy felraktam hirdetésbe, de külön külön az alkatrészekre "koncentráltam" inkább, mert tapasztalom folyamatosan, hogy megbontva azért kelendőbbek a cuccok.
    Viszont most nem így történt. A hirtelen érkezett visszautasíthatatlan ajánlat számomra fontosabb volt akkor bárminél. Kissé ugyan rágtam magam a dolgom, aztán függetlenül, hogy lelkiismeret furdalásom volt, hogy most "szart" csináltam a számból, mégis mérlegeltem a dolgokat, és úgy gondoltam, hogy egyszer nekem is lehet szerencsém, és mivel anyagi kárt senkinek sem okoztam, illetve mert az ajánlat a komplett konfigra számomra tényleg több volt mint nagyszerű, -és sajnos adott helyzetben én olyan vagyok akit a pénz és a kényelem motivál- mégis rábólintottam a bizniszre.
    Tudtam, hogy ez nem fog tetszeni egyeseknek, mármint neked és egy másik srácnak, de, ez van.
    Ez amit leírtam amúgy nem mentség, csak egy rövid kis történet, amin nincs mit szépíteni.
    Szerintem ez bárkivel megtörténhet. Úgy hiszem nem én voltam az első és utolsó sem a sorban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák