Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Ősember

    őstag

    válasz Realradical #8182 üzenetére

    a rendszer hasonlo, de nem értem miért ragaszkodtok ahhoz, hogy a harmadik fél az minden áron hozzájusson a cucchoz? :F ez az, ami lelassitja az üzletet, nem a pénzküldés. a pénzt a vevötöl a nepperig elküldeni ugyan addig tart, mint vevötöl az eladoig, nem? :) ez, amit felvázoltam legrosszabb esetben is +1 napot tol rá az idötartamra, ha belegondolsz...
    én nem ragaszkodok egyedi ranghoz, nem tudom ez kinek és miért visszatarto erö :B persze látványosabb lenne, ez már magában is reklámozná a tevékenységet, de nem feltétel.
    annyit kellene a ph-nak tennie, hogy az aprohirdetésekhez jol láthatoan kitenné a linket a nepperhez egy rövidke magyarázattal és hozzátenné, hogy ez egy külön kis közösségi dolog, nem a prohardver része és nem vállalnak érte felelösséget. kb ugyan ez van leirva az aprok alján elrejtve, hogy ök nem válalnak felelösséget az esetleges károkért ;)

    ______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Aktív témák