Hirdetés
Aktív témák
-
balazs91hp
csendes tag
válasz
easy...rider #16008 üzenetére
Tényleg jó vigyázni Tomi29xy-al(vele) mert engem át vert egy szar semmirevaló nyekergő Samsung merevlemezt adott cserébe én meg egy jó ASUS lapot meg egy procit adtam cserébe
Tudom a telefon számát meg a nevét is úgy hogy majd lerendezem még vele ezt.
ne bízzon meg senki se benne csere ügyben se meg semmibe se mert nagyon sunyi gyerek
de majd letöröm a szarvát. -
Kavinton75
senior tag
Mindenki jol nezze meg mielott barmit vesz aki19-tol.
A kollegam elhozott tole egy Thermaltake Somic Tower hutot, mivel gyori.
A hirdetesben azt irta, hogy a huto jo allapotu es van hozza egy 12cm-es venti is.
Nem eleg, hogy nem volt jo allapotu, de a venti egyik sarka is le volt torve.
De meg a venti lefogatot sem adott.
Majd amikor erre felhivtam a figyelmet, akkor beleegyezett, hogy visszaad 2.000 Ft-ot vagy visszaadom neki a hutot.
Majd 2 nappal kozolte, hogy nincs ideje ezzel foglalkozni es nyugodtan kuldhetek neki fekete pontot.
Ebbol is latszik, hogy le..arja es meg meg is koszonte.
Jol vigyazzatok vele, mert az sem igaz, amit kerdez.
Sajnos ilyenek ezek a mai fiatalok. -
bakiboy
csendes tag
Sziasztok! Vettem 3×1gb-os ddr2 800mhz-es ramot "http://hardverapro.hu/tag/deenee20.html"kollegától furcsaságként nem volt rajt ez egyiken a matrica meg nem is gondoltam volna hogy át ver.Lényeg az hogy a ramok 667mhz-esek,egyet rögtön kisípol a gép a másik kettő memtest alatt dögölt ki sajnos ez nekem 6500ft-ba és 5-órás vonat útba került lehetőleg ettől a "deenee20" kollegától ne vegyetek semmit.üdv:bakiboy
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Évek óta üzletelgetek itt, gyakorlatilag csak jó tapasztalataim voltak, de most volt valaki akin kiakadtam. Hogy fekete jár-e érte, azt kérem döntse el az illetékes. josy1990-ről lenne szó, aki bejelentkezett hozzám több cuccomra is (proci, vga, 2 ram, 2 hdd), aminek persze örültem, hiszen elég sok cuccomat elvitte volna, olyat is amit már régóta hirdetek. Jelezte, hogy mindenképpen érdekli a cucc, és a napokban át is veszi, azonban nem nagyon akart válaszolni az üzeneteimre, holott megírtam neki a címem és a telefonszámom is, és azt is hogy mikor leszek otthon, csak szólnia kellett volna. Mivel ugyanabban a kisvárosban lakunk, ezért nem lett volna gond az átvétellel. Közben a vga-ra és a procira jelentkezett 1-1 másik érdeklődő is, de őnekik azt mondtam, hogy várjanak hiszen van már rájuk érdeklődő. Amikor már napok óta nem válaszolt - holott minden nap be volt jelentkezve a fórumra - megírtam neki, hogy elég nagy pofátlanság amit művel. Erre persze még aznap, órákon belül képes volt válaszolni, persze neki állt följebb és gyakorlatilag hazugsággal vádolt meg, miszerint azok a bizonyos másik érdeklődők nem is léteznek.
És most a cuccok is rajtam maradtak, és a másik 2 érdeklődőnek is írtam, de nem írtak eddig vissza, lehet már tárgytalan lett időközben a dolog részükről -
Oczu
senior tag
válasz
necc84 #16292 üzenetére
roland902 Hirdetési joga felfüggesztve az ügy rendezéséig. Nem tehet fel új hirdetést és a jelenlegiek is törlésre kerültek. Amennyiben e korlátozást mégis megszegi, fiókja akár véglegesen is fel lehet függesztve. Új regisztráció esetén ez a korlátozás végleges kizárássá változik!
Elözmény:
Konzolboy123 klónja kirakva, amivel a csalást elkövette. Hogy bizonyíték is legyen: hibás XBOX
roland902 további nickje roli900 . Ez is kipakolva
-
necc84
csendes tag
Egy nagy Fekete pont Konzolboy123-nak ******moderálva biztam, nem kellet volna. 3 LEDes xbox360 adott nekem. hirdetés
Hirdetési jogát felfüggesztettem az ügy rendezéséig
[ Módosította: Oczu ]
-
Max007
csendes tag
Fekete pontot kérnék Vuxy -nak, mert szerettem volna valamit venni tőle(névszerint egy Skate 1 nevű xbox360-as játékot), de nem hajlandó eladni nekem, még csak nem is reagál a privátjaimra, hiába írok neki. És azóta folyamatosan bejelentkezik, és továbbra sem válaszol... akkor minek adja fel a hirdetések közé EZT ?!
Szóval kérek neki egy NAGY fekete pontot! -
Fekete pontot szeretnék adni dezsike1 -nek.
Vásároltam tőle 4 darab winchestert a hirdetéséből az derül ki, hogy használható még adatárólasra, csak pár hibás szektort tartalmaznak, de a termék teljesen használhatatlan HDD sentinel 0 élettartalmat írt ki teljesen halott mind a 4 termék.
Amikor személyesen átvettem tőle a terméket, azt mondta hogy neki nem volt ideje megnézni őket, de ismerőse megnézte és azt mondta csak pár hibás szektor van rajta még teljesen használható.
Azt mondta nézzem meg és ha nem jók akkor vissza veszi őket, írtam neki privát üzenetet de nem igazán válaszolt rá.Vigyázzatok vele, én buktam 7000Ft-ot, vigyázzatok nehogy ti még többet bukjatok rajta...!!!
Hirdetési jogát felfüggesztettem az ügy rendezéséig
-
yohnsee
tag
válasz
enginev3.0 #16131 üzenetére
Helló!
Bocsánat, de ezt máshol nem tudom megkérdezni: geri0527 felhasználóval szeretnék üzletelni, de láttam itt, hogy kapott egy fekete pontot, de előzményt nem találtam hozzá (lehet, hogy én vagyok a béna) meg szabad tudnom, hogy miért kapott? Mert emellett van 6 pirosa, ezért vagyok bizonytalan.[ Módosította: Oczu ]
-
Saint
aktív tag
Sziasztok, szeretném Ezt a fekete pontot, visszavonni, mert az eladóval tisztáztam mindent, és a kártya végül a birtokomba került, igy most már minden oké...
-
V1 zolee
tag
Fekete pontot szeretnék adni boozer- nek!
Ezt vette volna meg ma délután háromnegyed hatkor egy megbeszélt helyen, 6- kor felhívtam, hogy merre van, azt mondta 5 perc és ott van, mondom oké, megvárom!
Fél 7- kor írtam neki hogy merre van, hívtam többször is de nem vette fel én meg ott fáztam a hidegben és vártam rá... 7 órakkor a telefonomról felmentem hardverapróra és láttam hogy ő utoljára 18:40- kor jelentkezett be, nem jött el a megbeszélt helyre, nem vette fel a telefont.
Én nem értem, hogy miért nem tudott volna megcsörgetni hogy mégsem tud eljönni, vagy vette volna fel a telefont, 10 percenként hívtam...
Mondjuk már előtte gyanús volt hogy alig- alig válaszolgatott a privát üzeneteimre és csak pár szavas mondatokkal válaszolt... el is vesztettem miatta egy érdeklődőt, mivel egy hétig vártam a személyes átvételre.
Nem ajánlom senkinek ezt az embert, kerüljétek, megbízhatatlan! -
enginev3.0
félisten
MarceeKa kapott pontot
-
Tibor92
tag
Üdv. Feketét szeretnék adni
A dolog lényege a következő:
Utaltam neki 23 ezret hétfőn.
GTS 450 OC- kártyáról van szó.
Elutaltam neki a pénzt, és 1000000X kiemeltem postán küldje el nekem még aznap.SZÁNDÉKOSAN délelőtt utaltam neki, hogy még aznap feladja DE ő erre A FENE tudja miért futárra adatta fel.
Ezerszer elmondtam neki, NEKEM NAGYON fontos a kártya, de ő erre tojik magasról !
Miért fontos a kártya, miért vagyok törelmetlen ?
Mert holnapra megkellene csinálnom 3 powerpointot és nem tudok, mert nincs min !
Elmondtam neki postázza, de ő futárral küldik, ami holnapra érne ide !
Mi jogon dönti el ő,hogy azt hogy hogyan jusson el hozzám a csomag ? Fizettem neki érte egy ezrest, külön a postára??
Fekete azért menjen, mert MIATTA nem tudom elkészíteni időben a Powerpointomat.
Ez kapásból 3 elégtelen 3 tantárgyból.
Mellesleg.Ne ő döntse el azt hogy mivel jöjjön nekem a cucc.Frissítve: A futáros dologgal azt ígértette velem nyugi, mert max szerára ott lesz. Vagyis 36 órán belül.
Erre felhívom a futárt az a vaterás futár ami ott van hamar.
Erre a futárt ferlhívtam
-
Devil Smile
őstag
Udv
2embernek is kernek feketet szamomra inkorrekt uzletelesert...
1. D-evil a hirdetesben nagyjabol latszik h miert..2. gooof szinten a hirdetesben latszik h lebeszeltuk h megveszem a procit majd masnap irt h mas megvenne lappal egyutt uh neki adja el inkabb...
szemely szerint mind2 esetben inkorrektnek tartom a hozzaallast...
amennyiben az illetekesek is igy latjak kernem a feketet kiutalni nekik.. -
dahyder
csendes tag
Kérnék egy hatalmas FEKETE PONTot MarceeKa kollégának ezért az átverős üzletért: LG KE970 SHINE.
A készülék nagyon karcos, napjában minden ok nélkül kikapcsol, a plexi a jobb felső sarokban le van pattanva, ráadásul fel van válva. A kolléga olyan korrekt volt, hogy új akkumulátort és új plexi előlapot kellett a telóhoz venni. Elmondása szerint zsebkarcos volt a teló és ezen kívűl semmi hibája sincs és tökéletesen működik.
Hát köszönöm szépen. Senkinek sem ajánlom a korrektsége miatt. A hibákra utólag is rákérdeztem, de még csak válaszolni sem méltat.
-
sestertius
őstag
Kérek egy fekete pontot Sanyi81 kollégának! Már mások is érdeklődtek utána a gyanús hirdetései miatt, azonban és vásároltam is tőle egy vinyót, szerencsére pusztán 2500 forintom bánja, de az bánja...
Erre a hirdetésére jelentkeztem, majd közölte, azt eladta, de van egy másik 120-as vinyója, azt ide tudja adni. Privibe sentinel képet is küldött a vinyóról. Máig nem tudom hogy csinálta, mivel a vinyó fel sem pörög, tök hulla, szervizben is megnézettem. Próbáltam vele felvenni a kapcsolatot itt is, még eleinte üzent is, hogy majd "rendezzük a dolgot, mert ez neki is rossz érzés" - azóta is rendezzük...
Közel egy hónapja üzent, az utolsó üzeneteimre nem is válaszolt, november közepe óta be sem lépett... Adott egy telefonszámot, de miért hívogassam - a bizonyítványt kiállította magáról.
Senkinek nem ajánlom, mert átveri az embert, nem korrekt. Röviden ennyi. -
Saint
aktív tag
Sziasztok, Kérnék egy nagy fekete pontot volcano-nak
ezért az üzletért ami nem jött létre, mert nem jött el a találkozóra amit megbeszéltünk, privátban is és telefonon is, elötte 1 óráva felhivtam, hogy akkor mehet az üzlet, erre igent mondott és megbeszéltük a találkozót is, 1 órát vártam rá, hivtam, de nem veszi fel sms-re sem válaszolt, direkt rákérdeztem, hogy megy e az üzlet, ha nem szóljón és akkor nem szedem szét az SLI-s vga vizhütést, mert az lett volna a csere tárgya, 2 db 260GTX + vizesblokk + kp-t fizettem volna neki még rá, most csinálhatok vissza mindent ami nem 1-2 órás müvelet, vigyázat vele mert megbizhatatlan ember...!!!!!!
És hazajöttem ami nem kevés üzemanyag pénzembe került a kis manővere!!, és itt meg be van jelentkezve és lapit mint sz@r a fűben... -
MR_Joe
senior tag
Egy fekete pontot kérnék Szili88-nak, az alábbi okból:
hirdetek egy tápegységet, amit kérésére november 27-én jegeltem. December 5-éig kérte, hogy tegyem el, mert kell neki. Ma nekem kellett ráírni, hogy kell-e a táp, mire kaptam a választ, hogy nem viszi el mert mégis működik a tápja... én közben elvesztettem egy másik vevőt miatta. Úgyérzem jogos a fekete neki. -
M@te
senior tag
FEKETE zoltan7611-nak mert nem jött el a megbeszélt helyre pedig előtte beszéltünk fél órával! Mocsok!
-
Riccsiz_h
aktív tag
Egy Feketét kérnék JMarco fórumtársnak, aki egy ilyen fülhallgatót kért tőlem, jeleztem neki hogy kb 2 hét mire beszerezem, válaszaival megerősítette hogy érdekli és szeretne belőle (még képet is töltöttem fel a csatlakozóról), majd igaz késett a küldemény 5 napot de jeleztem neki üzenetben ezt.
Miután ideért a csomag többször írtam neki, de nem válaszol , azt is megírtam ha már nem tart rá igény kérem akkor is válaszoljon, de mai napig nem érkezett válasz...(igaz előre rendeltem neki, de még azt is megbeszéltük hogy Budapesten hol tudunk találkozni, ezért mertem komolyan venni, tévedtem)
Vigyázni vele , szavahihetősége erősen kétségbe vonható, NEM ajánlom a kollegát -
Attila8006
aktív tag
Sajnos ismét eljött a pillanat amikor FEKETÉT kell adjak a Ric$koficko nevű tagunknak!
Egy Iphone4-et hírdetett elfogadható áron,élből rá is írtam hogy cseréljünk!
Én egy Sony Ericsson XPERIA Play telefont kínáltam meg a kölcsönösen kialkudott különbözetet!
Természetesen mivel nekem kellett leginkább(késöbb kiderült neki is)így felvettem vele telefonon is a kapcsolatot!
Meg is beszéltünk egy találkahelyet(vagyis nekem kellett volna menni hozzá,mert ő annyira elfoglalt hogy nem tud elmenni sehova)"na ez kicsit már furcsa volt,de nem tudtam mit tenni,bele egyeztem"
Megbeszéltük szombaton 12:00-ra menjek!Mondtam ok,de elötte azért telón egyeztessünk hisz nekem vagy másfél óra mire odaérek.
Szombaton hivogattam,de ki volt kapcsolva!Gondoltam későn kel,így mivel én állni szoktam a szavam elis indultam időbe hogy 12-re oda érhessek!
11:15kor dobott egy smst hogy:anyum kórházba kellett vinni,így sajna ma nem jó.ez az smse került nekem 1600ftba,mivel a nejemmel mentem és 2 kis gyermekemmel!!!ugye a buszra jegyet kellett veni!Hívtam írtam hogy akkor mikor hogy lenne jó?Közöltem vele telefonba hogy de mivel én már 1x mentem így az volna a fer ha ő jönne ki hozzám.Másnap este fele sikerült elérnem,mire közölte:egésznap punnyadtam,levolt némitva a telefonom..nem halottam hogy kerestél bocsi.Megbeszéltük ma 16óra körül hív hogy akkor ma 18körül taliznánk természetesen megint nála,mert annyira elfoglalt hogy jönni nem tud...Hát vártam a fenti időpontot hogy hívjon..semmi!16:30kor csörgettem..kinyomta.írtam neki 2smst hogy akkor most mi legyen,mert nekem idő kell hogy odaérjek.erre jött egy frappáns sms részéről:Storno.bocsi.kereslek ha aktuális lesz.
Szóval 1600ft meg kb 2000ft-os telefon számlás károm lett.De nem is a pénz a kár,hanem hogy pár érdeklődőt elhajtottam azzal hogy már meg van az utód,illetve a SZAVAHIHETŐSÉG,melyet igen csúnyán kijátszott!
A vele való üzletelést semmi féle kép NEM ajánlom!!! -
Kérnék egy fekete pontot Shadowruner nevű tagnak,az üzlet tárgya ez lett volna. Mondta, hogy csak következő héten ér rá, majd felhívott előtte hogy nem tudja leszedni a lapról a hűtő hátlapját, de próbálkozik. Másnap hívott, hogy leejtette a hűtőt és megsérült ,illetve eltört az egyik venti lapátja. Felajánlottam, hogy megfelelő ár esetén érdekel így is,erre már nem reagált... Gondolom eladta másnak.
-
Cole86
senior tag
Diablo 18 nem kapott még feketét, vagy én látom rosszul?
-
syler
aktív tag
válasz
petrelli86 #16212 üzenetére
Annyira ne mentegetőzz, sajnos én is megtapasztaltam a hozzáállásod a dolgokhoz. Akartam is negatív értékelést hagyni akkoriban, de aztán nem foglalkoztam vele. De mint látom kellett volna. A telefonjaidról meg annyit, hogy amikor nem ismerted a számot, akkor felvetted, amikor tudtad, hogy én hívlak akkor már nem! Közben már meguntam mindig mástól kérni telefont, hogy elérjelek. Ráadásul tetted ezt úgy, hogy te jelentkeztél eladásra nálam, majd a végén válaszra sem méltattál. Megbízhatatlan alak vagy te az biztos.
-
-dajer-
csendes tag
Fekete pontot kérnék Sanya18 nevű kollégának ezért az üzletért.
Oka: nem megfelelően írta le a termék állapotát, kérdéseimet követően sem, ebből fakadóan félreértések születtek, ami az én anyagi káromat okozta
Az üzlet utáni segítségnyújtása, kérdések tisztázása, egyenlő volt a nullával. Eltűnt, mint Petőfi a ködben.Üzletelésre nem ajánlom!
-
Oczu
senior tag
válasz
enginev3.0 #16256 üzenetére
Megtörtént
-
MrSmithi
csendes tag
Szeretnék egy hatalmas FEKETE pontot adni
zoltan7611 nak mert megbeszéltünk egy személyes találkozót nem jött el pedig elötte hívtam 30percel hogy indulok mondta is, hogy rendben van beértem a megbeszélt helyre nem volt ott vártam másfél órát és nem tudtam utol érni telefonon-se egyáltalán nem ajánlom!! -
cybercide
tag
Kérnék egy fekete pontot >Dragon> kolegának! Vettem tőle 2x2gb DDR2 1066Mhz memóriát és ezt ezt küldte helyette. A képen jól látszik, hogy az alsó memóriának semmi köze nincs a hirdetésedben szereplő Kingmaxhoz. A másik, hogy nem is működik. Betettem a gépembe és nem indult el, amíg ez benne volt. Kértem tőle, hogy rendezzük az ügyet, de egy idő után nem lépett be az oldalra és így nem is válaszolt. Gondolom készített egy új regisztrációt magának és ezzel elintézte a dolgot.
Meghirdettem hibásként a fent említett samsung chipes ramot és akadt is rá jelentkező, de sajnos vele is megszívtam, így neki is kérnék egy fekete pontot! Elküldtem ajánlott küldeményként xxxthrief kolegának ezt, vissza is jelezte, hogy megkapta és mióta a megbeszélt összeg fizetését megemlítettem neki, azóta nem áll szóba velem. Újabb gerinces emberkébe botlottam! Vigyázzatok vele! Tudom, én voltam a naiv, hogy megbíztam benne és előbb küldtem el a memóriát, mint fizetett volna.
Így ugyanezzel a memóriával ketten is megszívattak.
Tanultam az esetekből. -
mishubi
tag
válasz
enginev3.0 #16256 üzenetére
Meg amit utoljára linkeltem azt is érdemes elolvasni.Amit minden hirdetéshez hozzászóló megkapott a nagyarcú körítéssel együtt.Írja azon a linken, hogy temetésre kell a pénz ami 300.000Ft a hirdetésbe meg beszámol ipadet vagy iphone 4et.Tegyük fel legyen max 20ezer amit kér rá.Az közel sem 300.000 Ft.
Csak az a baj, hogy kitiltást követően megcsinálja a harmadik vagy negyedik regisztrációját, mert a acstomis is 5-6 napos reg, illetve ahogy láttam a keresőbe mackósajt23 is ugyan az a személy. -
enginev3.0
félisten
válasz
mb.edina #16254 üzenetére
Többszöri átverésért szerintem megérdemelne egy kitiltást
-
mb.edina
csendes tag
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz!!és kérnék FEKETE pontot mert nagyon átlátszó volt amit csinált zenész88 és acstomi007 !!!
-
mishubi
tag
válasz
V1 zolee #16251 üzenetére
Ehhez szólnék én is hozzá.volt egy hirdetés.. mégpedig EZ. Többen írtak, hogy érdekelné őket.Az első hozzászóló azonnal megvette volna.Figyelmeztettem az embereket, hogy többszörös csaló a hirdető.Majd ezt követően zenész88 kiírta a hirdetésbe, hogy jegelve acstomi007 de a hirdetésbe az első hozzászóló a hirdetést feladását követően rögtön írt, hogy érdekelné.Gyanús a dologban, hogy iphone 4et beszámol illetve ipadet a 100000 FT-ért hirdetett iphone 4s-be. Majd az említett acstomi007 aki egyezik zenész88al írt egy provokáló privit mindenkinek aki lebuktatta a hirdetésénél. Belinkelte EZT.
Ha valaki nyomon követi akkor üti egymást a dolgok.Lépni kellene ellene, mert zenész88nak sokadik ilyen jellegű próbálkozása. -
V1 zolee
tag
Kérnék egy HATALMAS FEKETE PONTOT acstomi007 és zenész88 kollégának a hazudozásért és a sértő privát üzenetért!
-
_bazsi_
csendes tag
Fekete pont Relo4d-nak, aka Kovács Péter (nem biztos, hogy ez az igazi neve), 20/4536691.
Csak szórakozik, vásárolni nem akar, szavahihetetlen. Megbeszéltünk egy időpontot, mikor megérkeztem felhivtam. Erre ő még csak most fog indulni, negyed óra és ott van és hiv. Eltelt a negyed óra semmi. Eltelt 25 perc semmi. Felhivtam nem vette fel. Mivel vidékről mentem igy röpke 2,5 órát utaztam és várakoztam a semmiért egy 8 kilós monitorral a kezemben... -
fako
csendes tag
IceRockSKA -nak kérnék egy fekete pontot.
Vettem tőle egy Logitech G3 egeret. Privátban érdeklődtem az állapotáról (pl a tappancsokról, később ez fontos) és azt mondta minden rendben van az egérrel.
Utánvéttel meg is érkezett. Már megérkezéskor feltűnt, hogy az egér tappancsai kicsit leharcoltak, de akkor ennek nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget.
Egeret leteszteltem, működött, beraktam a szekrénybe. Pár nap után észrevettem, hogy a tappancsok magától elváltak az egértől.A kedves eladónak jeleztem a problémát, illetve megoldási javaslattal is előálltam. Ő persze tagadta, hogy bármi baja lett volna az egérnek, illetve azt állította, hogy én 'varázsoltam le' a tappancsot.
Mivel arra nem láttam esélyt, hogy az egeret visszavegye és a postaköltséget (oda-vissza) is megtérítse, ezért rendeltem új tappancsokat eBay-ről.
A tappancs meg is érkezett pár napon belül ausztráliából, teljesen épen. Tappancs csere közben, ha már úgy szabadon volt a csavar, gondoltam szétszedem, kitisztítóm belőle a dzsuvát. Összerakáskor észrevettem, hogy a bal gomb nem működik. Újra szétszedtem és akkor vettem észre, hogy a bal gomb alá valami technocol rapid szerű anyag van berakva.Ilyet akkor tesz be az ember, ha megkopik a gomb belülről, és emiatt már nem nyomódik be a mikrokapcsoló teljesen. Onnan tudom, hogy nekem is volt már >5 évet használt egerem, ahol ilyen hiba volt.
Ezután már összeállt a kép, a tappancs fel lett tépve azért, hogy a kedves eladó ki tudja javítani ezt a hibát. A csavar a tappancs alatt volt.
Ha tudom, hogy ilyen hibái vannak az egérnek, valószínűleg nem veszem meg. De ha már így alakult, azt ajánlottam, hogy térítse meg az eBay rendelésem költségeit. Az lett volna a korrekt, ha legalább ezt megtéríti, illetve utólagosan csökkenti az egér árát, az ugyanis nem ér annyit, mint amennyiért eladta.
Megkereséseimre ezután már nem válaszolt, pedig az oldalt rendszeresen látogatja. Telefonszámát sajnos nem tudom, csak a neve és posta címe van meg.
Sajnos ott hibáztam, hogy nem kértem nagyfelbontású képeket az egér tappancsairől, illetve hogy belementem, hogy postán küldjenek valamit. Korábban csak személyesen adtam el / vettem át dolgokat.
-
Szeretnék kérni egy nagy fekete pontot streetboy01 kollégának! Történet: Hírdetett egy lapot és egy procit, mivel egész jó árban volt és ráadásul helyben, így azonnal le is csaptam rá! Ez történt hétfőn, azt mondta, hogy péntekre lesz meg az új konfig és addig várjak! Ezt persze megtettem, majd elkezdte megint húzni a dolgot ilyen olyan okokkal, ez sem zavart persze, rá egy hétre hosszas egyeztetés után a mai napra beszéltük meg a találkozót. 3-ra mondta, hogy menjek a megadott címre, igaz késtem kicsit, de ezt előre jeleztem neki! Kb. 10 percet álltam a ház előtt, mire megérkezett a bátyja és közölte velem, hogy nincs itthon az öccse csak egy cetlit hagyott neki is otthon, miszerint elment valamelyik haverjához, mondtam neki h semmi gond, azt mondta h 3-ra kiszereli a lapot meg a procit és akkor átvettem volna a bátyjától, persze a géphez hozzá sem nyúlt! Jelentős anyagi kár nem történt (kivéve, hogy kocsikáznom kellett érte kicsit, meg elment némi időm is ezzel...) Mire haza értem ez az üzenet várt: "hát ez van jöhet nem voltam itt hol majd meg veszi más fontos dolgom volt ami fontosabb volt ennél sajnálom"
Szóval mindenkit kérek, hogy óvakodjanak ettől az illetőtől, nem szava hihető, csak ígérgetni tud... -
ZTi
csendes tag
-
ZTi
csendes tag
Üdv,erről a hirdetésről lenne szó amit k_geri19 kínál. Nov. 26-27 között megállapodtunk, hogy elvinném, és a következő héten találkozunk, ami ez a hét lett volna, ugye ma már péntek van. Privátokra nincs válasz azóta sem, bejelentkezések vannak az oldalra,hirdetésmódosítás is, ma meg a hirdetés le lett véve. Gyanítom, hogy mivel csak a lap kellett nekem, az eladó pedig egy félkonfigra való cuccot árult,mint privátban jelezte, eladta másnak egybe vagy a rammal együtt. Semmi gond nem lett volna, ha előre közli,hogy vár, hátha kell valakinek az egész..Normál esetben nem bosszantana ennyire, de össze kell állítanom egy gépet időre, és feleslegesen elvesztettem ezzel egy csomó időt. Ez nem korrekt, nekem is jelentkeztek hirdetéseimre többen, ha már megegyeztem az első vevővel, nem adtam oda másnak, pedig én sem vagyok olyan jó helyzetben. Ennyit tudnék mondani.
-
omarion23
tag
Üdv.
A problémám a következő.
Feladtam egy hirdetést, miszerint notebookba keresek vinyót.
Jelentkezett is samsino48 nevű kollega, hogy neki van egy vinyója és eladná nekem. Írtam neki egy összeget, belement és személyesen lebonyolítottuk az adás-vételt. Tudni illik, hogy egy barátomnak kellett a vinyó. Amikor hazavittem, közölte velem, hogy ez asztali gépbe való, és ha lehet akkor vásárolja vissza.(hozzá teszem, hogy én nem nagyon értek az ilyen számtech dolgokhoz, ezért nem is tudtam leellenőrizni, hogy az miféle szerkezet)
Mikor ideadta a vinyót, mondta, hogy ha valami gond lesz vele, visszaveszi.
Írtam neki, hogy nekünk nem ilyen kellett. Erre jött a válasz, hogy sajnos nem tudja visszavásárolni. Ha hibás lett volna, akkor visszaveszi, de így nem.
Aztán írtuk neki, hogy nem muszáj a teljes vételárat visszaadja, hanem elég egy része is.
Ebbe sem hajlandó belemenni. Nem az a pár ezer forint érdekel, hanem a hozzáállás.
A kérdésem az lenne, hogy mi ilyenkor a teendő? -
wutuka
aktív tag
majom189 újonc létére folyamatosan ki van tiltva,modora,hangneme elképesztő.Kár,hogy nem idézhetek tőle...Biztosan idevaló emberke?
Kapott egy utolsó esélyt tőlem
-
béke
aktív tag
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Zontana #16235 üzenetére
Nem akarom védeni az illetőt, de hogy ilyen gyorsan be legyen varrva egy fekete, mikor a leírásból az sem derül ki, hogy megegyeztetek-e egyáltalán valamilyen garanciában, hány nap után történt a "beszarás", illetve semmilyen lényeges körülmény. Ráadásul azt írod, hogy te sem vetted észre, de azért feltételezed, hogy ő biztosan tudott róla...
Félre ne értsd, még egyszer nyomatékosítom, nem védem az illetőt, de így nagyon egyoldalú a dolog.
Elnézést az offért, tudom hogy csak az érintettek írhatnak ide, de jelen esetben az igazságérzetem is érintett lett.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Daveboy1991 #16234 üzenetére
Ment és ide is ->dani08152
-
Zontana
csendes tag
dani08152 nevezetű ********moderálva vigyázzatok , vettem tőle 1 konkrét gépet , amiről kiderült , h az alaplapjában szét van égve 2db fesz. szab. és mivel amikor beszart akkor vettem én is észre mint laikus.Ő mikor megvettem azt mondta semmi baja.Aztán mikor ez a sajnálatos "baleset" bekövetkezett , szaki mondta , h ez már ezer éve ilyen lehet , csoda , h megy.
Írtam az embernek amire ő kiakadt.
És őt ídézve " Akarsz beperelsz,feljelentesz mit bánom én, mondhatod hogy nem voltam korrekt STB tégy fel fekete tiltó listára itt hardveraprón ."Szóval csak szólok , h inkorrekt !
-
Daveboy1991
csendes tag
Ezzel a hirdetéssel nekem is meggyűlt a bajom! Meg akartam venni a kártyát így hát írtam az eladónak, hogy érdekelne. Meg is beszéltük, hogy hol és mikor bonyolítanánk le az üzletet, de az eladó nem jelent meg! Tegnap előtt este 19:20-ra volt megbeszélve a találka (én már 19:00-kor ott voltam) és egészen 20:00-ig vártam rá. Azóta nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot. Visszaolvasva a fórumban talán még szerencsém is volt, hogy nem vettem meg! De az útiköltséget buktam ami kb. 1500 Ft és ez elég bosszantó, ezért kérnék egy fekete pontot tothroli93-nak!
-
béke
aktív tag
Sziasztok egy kérdésem lenne mielőtt elkezdenénk fikázni egymást.
Gyuri844-el üzleteltem tegnap és egy 500GB-os winyót vett tőlem pontosan ezt: [link]
Ami nem az én winyóm volt hanem haveromé csak áthozta hozzám hogy leszedjem a cuccait és adjam el gyorsan mert hajnalban utaznak canadába.Na már most érdeklődött,elküldtem a HD-képet 96%-os 7gyenge szektor.
eljött megvette este 11-óra fele nem tudtam már felhívni öt hogy kipróbálja mert már aludtak.
természetesen megadtam neki az 1nap próba garit bár ezzel a lehetőséggel nem élt.
A mai napon pedig üzent hogy vegyem vissza winyót mert feltelepítette rá a win7-et és igy
75%-os lett a winyó.???!!!
Nem nagyon értem ezt az egészet és az a gyanúm is van hogy van neki egy ugyan ilyen típusú winyója és arról tett fel nekem képet,utána meg küldött még eggyet és azon pedig 77%-van na most akkor ez hogy van???????
Mondta hogy vegyem vissza vagy adjak neki valamennyi pénzt vissza mert ez igy nem jó neki mondtam hogy nekem nincs pénzem és nem az én winyóm volt,elvitt tőlem még egy 80GB-os winyót is az 100%-os volt mondtam hogy arra 1hónap gari van. De a másikra mivel nem az enyém így csak próba gari volt
Most azt kérdezném ha egyszer feltelepítette és működik és azt mondja hogy így csak 4-5Ft-ot ér és agyak vissza neki pénzt, akkor minek kellene neki a winyó ha egyszer nem jó ezt nem értem. Én biztos hogy nem fogok és nem is tudok neki pénzt vissza adni meg vissza venni a winyót mert 3000Ft-om van amennyiért a 80-ast vette meg, és ennyi röviden remélem ezért nem fognak ki tiltani meg ilyenek előre is köszi a választ bár kitől. -
k.geri19
tag
válasz
Speed® #16230 üzenetére
És ez a szomorú hogy ha át is verték ö kárát másra akarja ruházni
mert a saját telefonszámával hirdeti és a csaló hirdetés adataival tartalmával még a kép is ugyanazmajom189
# Aláírás "Az élet egy szar játék ! De a grafika odabasz !" ÉS NEM VAGYOK KOCKA !! 06202835155 hivj amikor cska akarsz ha valamim megtetszett ha csak infora van szükséged! bátran
-
Speed®
titán
Kis kavarodás van..én is néztem ezt a hírdetést, de nem tothjani93, hanem tothroli93 néven futott..ugyanaz a szövegezés, mint expresszen.
-
Oczu
senior tag
válasz
majom189 #16228 üzenetére
Nos, akkor hogy is van ez? Itt hibátlanként hirdeted
-
majom189
csendes tag
ÜDV!
TEgnap este tothjani93 tagtol vettem egy 4770HD érdekesnek tartottma az öccsével kellet találkozzak örsön átvettem a kártyát 9E ft-ot fizettem érte hazahoztam kárty be a gépbe se kép sehan! najo akkor arra jutopttam h a tápom nem birja ! szoltam egy PH tagnak h segitsen áátmentunk hozá és az őő ugynijen karija a saját gépében ment az enyém már nem! szétszedtuk és ahogy levettuka hűtöt ráébredtunk h már járt szervizben! na most a csávo nem veszi fel a telefont! nem találom PH-n szovla mit is kéne most tegyek ? rendorség??? NEM sokáig tart meg 9 e Ftért nemkapkodnak! magán személyként fogom megoldani vagy összefogok pár emberrel itt PH-n! de ma találkozom agyerekkel egy msáik forumtársam jelenlétével!! ha kell elvfeszek az embertol mindent!!!!!!!!!!!!!!
egyszó mint száz okosan üzleteljetek -
h1n1_900
senior tag
RoYaL8 vigyázzatok!
Megbeszéltük, hogy eladja a prociját tegnap. Mondtam neki, hogy tuti? Azt mondta igen mert nagyon kell neki a pénz. Mondta, hogy kiszedi és jön a találka helyére (oktogon) amikor már éppen odaértem jött az sms, hogy tárgytalan mert kapott jobb ajánlatot.Az ilyen tagokat kéne kitenni innen
-
molochtomika
tag
Szeretnék kérni egy nagy FEKETE PONTOT (ha lehetne,vagy 3-at is kérnék) EZÉRT a hirdetéséért nemenyizso kollégának, mert megbízhatatlan és hitegető csak. November 5.-e óta ígérgeti, hogy küld a notebookból alkatrészeket, telefonon is csak ígérte, hogy feladja, aztán egy kollégája,mert neki rengeteg melója van, meg mit tudom én hány céget vezet,de ez engem sajnos nem nagyon érdekel, mert nekem emiatt meg üzletem maradt el. aztán 1 hete már a telefont sem veszi fel és a privát üzenetekre sem válaszol! Persze ismerősömet megkértem, hogy kérdezzen tőle, persze neki egyből válaszolt! Nem tudok erre mit mondani, mindenkit óvatosságra intek vele kapcsolatban!
-
ken26
tag
válasz
enginev3.0 #16221 üzenetére
vevő nem fogja igazolni mit tett,mivel nem kellett neki a cucc,és káromkodott! de ha nem is kap pontot,legalább figyelmeztettem a többieket.
-
decens
tag
habár anyagi kár nem keletkezett, de bosszant a dolog, hogy egyesekkel kötött megállapodásra mennyire nem lehet számítani:
a múlt héten érdeklődtem a tulajnál ez után a ram után:
http://hardverapro.hu/apro/elado_kingston_8192mb_hyperx_xmp_grey_ddr3_1600mhz/friss.html
tulaj: http://hardverapro.hu/tag/djmisi123.htmlszépen le leveleztünk mindent, megállapodtunk postai utánvétes küldésben, árban, stb stb, majd azt az ígéretet kaptam, hogy hétfőn reggel postára adja a cuccot. én ezzel letudottnak gondoltam a ddr3 vásárlást, majd ma reggel a következő email fogad: a memóriákat eladta valaki másnak, helyben, mert ez így kényelmesebb volt.
(belegondolni is horrorisztikus, micsoda kényelmetlenséggel jár egy postai küldemény feladása...)máskor is bele futottam már itt hasonlóba - csak akkor épp ellenkező előjellel: nekem kínáltak olyan terméket, amire mástól már érkezett ajánlat, ezt sem tartottam etikusnak és nem is fogadtam el.
lehet, hogy én vagyok qrvára old scholl, de én úgy vagyok az ilyesmivel, hogy ha egyszer valakivel már megállapodtam valamiben, akkor nem csinálok s*gget a számból.
ez így etikátlan.megbízhatatlan üzlettárs. ez a véleményem djmisi123 / pengeneo emberkéről.
-
Cole86
senior tag
válasz
Cole86 #16222 üzenetére
Hát emberek ez meredek..
Az állítólag átverős vagy csaló fórumtárs petrelli86, az imént ajánlotta fel nekem ,h elküld ingyen és bérmentve ,csupán empátiából egy a lapomhoz passzoló hátlapot..postán..!
Neki nincs rá szüksége és segít,ha már tud..
Ezek után szerintem nem képzelheti senki ,h egy ez az úriember szándékosan megkárosította volna a másik fórumtársat.. sajnos a vinyok könnyen megadják magukat sokszor némi mozgatásra.. végeztem ki már párat.. mentek a gariba..
Mindenesetre minden tiszteletem petrelli86 fórumtársé, mert korrekt és segítőkész embernek tűnik nagyon is!
-
Cole86
senior tag
Sajnálatos módon ebben a hirdetésben szereplő alaplaphoz a tartozékként feltüntetett hátlap nem érkezett meg..
Az eladó elmondása szerint "elfelejtette berakni a nagy sietségben" később pedig mikor szóvá tettem akkor a költözésre való hivatkozásként elhárította, hogy nem gondoltam komolyan ,h most ezzel fog foglalkozni..
türelmesen vártam több hetet, talán hónapot is..
Legújabb fejlemény ,h végleg elkeveredett... nem találja...
Nem egy nagy dolog tudom, de ettől erőteljesen porosodik a gépházam, nem egy új lap, nem hiszem ,h találnék hozzá való hátlapot... ez sok kellemetlenséget okozott..
Meg aztán felmerült bennem a kérdés, lehet meg sem volt soha az a hátlap... ?
(a lap amúgy kicsit "hangosabb néha,tehát kihallatszik a tekercshang kissé", de ez talán nem volt az eladás oka)
A tiszteletreméltó eladó neve : Diablo 18
Mit érdemel az illető? Mehet neki egy fekete
-
enginev3.0
félisten
petrelli86 pontja levéve, legyen szíves a vevő igazolni az állítását
A pont még visszakerülhet!
-
ken26
tag
válasz
BlackPriest #16219 üzenetére
-
BlackPriest
őstag
szerintem az üzleti vitában folytassátok
-
cool13
őstag
Srácok, menjetek át IDE.
Ezeket azt hiszem úgy is törlik.
-
petrelli86
aktív tag
-
petrelli86
aktív tag
válasz
Firka30 #16204 üzenetére
dehát ez egy akkora kamuduma, ehhez akkora pofa kell hogy ráférjen, hogy az már fáj
az én szavam se ér többet a tiédnél, de az akkor is most igazságtalanság..
és nemis fogok fizetni, azért mert eladhattam neked egy tökéletes hdd-t amit tönkrevághattál.. a tanúm a kolegám riq fórumtársunk,akié volt a vincsi addig a napig amíg te meg nem vetted!! és most beszéltem vele, őt te nem kerested, innentől fogva miről beszélünk?? ki akar átverni kit?? ennyi erővel veszek valamit tönkrevágom aztán pofátlanul mondom az előző tulajnak, hogy ugyan add már vissza a lémet.. most teljesen ok nélkül kapok egy feketét, hát köszönöm mindenkinek de többet itt én üzletelni tutira nem fogok!! -
ken26
tag
válasz
Silent77 #16209 üzenetére
hát jó leirom mi történt,eladó egy alaplapom,azt irta kell neki vigyem fel pestre,irtam neki rendben,kérdeztem hol talizzunk mondtam nekem mindegy,aztán ma ir az ára nem annyi volt amennyit beszéltünk,duggjam fel magamba a lapot.........stb...szóval ennyi volt,nem ajánlom senkinek csak fel tartsa az eladót!
-
angelina67
csendes tag
Sziasztok!
Fel szeretném hívni a figyelmeteket Carbonara újoncra. Nem okozott ugyan anyagi kárt, de nagyon inkorrektnek tartom, hogy szombaton megegyeztünk mikor, hol találkozunk hogy lebonyolítsuk az üzletet, ő azt ígérte, előtte még felhív, hogy pontosan mikor lesz a megbeszélt helyen. Nem hívott. Én kerestem 3-szor, nem vette fel a telefont. Eltelt a hétvége(gondoltam nem zavarom), hétfőn újra hívtam. Nagyon készségesen újra lezajlott a beszélgetés szinte szó szerint. Vártam a hívását. Aztán próbáltam én hívni. Azóta ki van kapcsolva.
Csak azt nem értem, hogy egy 2000 Ft értékű DVD író miatt miért szélhámoskodik? -
feigling
csendes tag
Kérnék egy feketét psycho069 kollegának, [link] ezért az üzletért, csere üzletet bonyolítottunk, de az említett router nem reagált semmire, telefonon nem lehet elérni.
Köszönöm, remélem jelző pont lesz Hardver felhasználóknak. -
ken26
tag
Sziasztok egy ujabb hazudozó ujonc nem érdemes vele üzletelni,át akart verni ANQNYMUS kolléga veszélyes!
-
Firka30
tag
válasz
petrelli86 #16202 üzenetére
1 hét garanciát vállaltál,bár ezt rajtunk kívül max a portás biztonsági őr fószer hallotta...
És ki is a tanúd? Volt ott még valaki? Vagy esetleg beszereltük egy pc-be?
Esetleg fotóztál hogy működik a vinyó?
Nem emlékszem ilyesmire...
A Te szavad az enyém ellen,ennyi van,nem több!
3 nap múlva kerestelek? óhhh
Hamár a kolegád céges telefonjánál tartunk...miért is nem vette fel?
Egész hétvégén kb 8-10x hívtam,egyszer nem vette fel és nem is hívott vissza...és ez bőven benne van az állítólagos 3 napban,mivel ez az "üzlet" péntek délután 4 körül jött létre./több számról is próbáltam/
Kérjél tőle egy híváslistát és utána mondd már,hogy nem próbáltalak keresni...
De érdekes módon még mikor nem vettem meg a vinyót,akkor egyből felkapta a telefont mikor hívtam,sőt vissza is hívott...
Aztán írod,hogy visszafizeted a pénzt,és eltűnsz?
A privátokra nem reagálsz,ez is kb.kit minősít?
A másik dolog,"jó pénteken tudunk találkozni,megyek az egy huszassal" és elfelejtesz jönni?
Sőt szólni is,hogy "te hülye" még se megyek ne várj a busznál?
De érdekes mód kaptál egy negatívot és egyből előkerülsz
Ha én csesztem volna el a vinyót nyilván nem Téged okollak érte..
Innentől részemről off,bármi is legyen.
Ennyi -
Riq
csendes tag
válasz
Firka30 #16190 üzenetére
Hali
Én petrelli86 kollégának aznap adtam el délelőtt a hdd-t amikor Te megvetted tőle, tesztelve is volt Ő is látta a saját szemével, hogy 100%-os állapotú, úgyhogy nem vágott át vele, Én 100%-os működőképes vinyót adtam el neki.
-
petrelli86
aktív tag
válasz
Firka30 #16190 üzenetére
azért ez nem teljesen ígyvan ahogy ezt elmondod, annyi a gáz az egésszel, hogy én tényleg vállaltam a 200gigás vincsire 3nap pénzvisszafizetési garanciát, de te bőven a 3nap után jelezted a problémád!!! ez nem zavar gondolom senkit??! és nekem tanúm is van rá hogy azt a vincsit teljesen működőképes állapotban vetted át tőlem, szóval hogy te hogyan vágtad tönkre szerencsétlen hdd-t, az miért az én hibám?? azért álljon már meg a menet!!!
jha és az sem teljesen igaz, hogy elérhetetlen voltam! mert a kolegám céges telójáról hívtam őt és így tudtuk lebonyolítani az üzletet, ez a telefon viszont a nap 24órájában elérhető!!!
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest