- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Falconer
aktív tag
Pisty666-nak Klikk fekete pont jár, mert cigánykodásával jól megszívatott. Igen inkorrekt és link ember, hogy finoman fogalmazzak.
A történet tárgya egy C2D E8400 proci.
Egyik hétfőn megállapodtunk, hogy szerdán postázza nekem a procit 25k-ért, beleértve a postaköltséget. Adódott egy kis technikai probléma, szerdán beszéltünk, következő alkalom amikor postázi tudja hétfő. Idáig minden rendben.Hétvégén szól, hogy hétfőn mégsem tudja postázni, mert az uj procija csak köv. szerdán jön, és addig dolga van. Na mondom mit tudok csinálni, várok. Már az elején közöltem vele, hogy jó lenne ha iparkodna, mert nincs gépem, csak telóval tudok PHzni....
Szólok neki kedden, hogy akkor el ne felejtse küldeni. Szerdán is szolok neki, hogy mivan. Visszair, hogy közben kapott egy ajánlatot 25ért, tehát nekem már csak 26.5ért tudja küldeni..... Irok neki,hogy max 25k, legfeljebb küldje ajánottan, ugy olcsobb neki a pk. Azóta többször belépett, de nem válaszolt.... Erről ennyi.
Várkoztat, és akkor még szívat, hogy drágábban adja. Én az ilyen embertől zoknit nem vennék.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged