Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- SONY LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Ugyanmár, ne ásd el magad! Helyi játékosok oldalain láttam már bőven 30 fölötti ''katonákat'', akik úgy nyomták a játékot, mint a 15-16 évesek...
Egy pillantra mondjuk énis elgondolkoztam rajta, hogy kell ez nekem? Énsem vagyok már gyerek, mondjuk 30 éves sem még, de hát mindig érdekeltek a fegyverek. Viszont ezt látom olyan dolognak, ami számomra is elérhető. Mivel eredeti fegyvereket valszeg soha nem fogok venni (nem is akarok, max. kipróbálnám szívesen, csak nincs rá lehetőségem), ezek meg elég ''felnőttesek'', úgy gondoltam, megpróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest